Una assegurança d’invalidesa per a un futur amb més tranquil·litat

A Espanya, 955.269 persones cobren una pensió per incapacitat permanent, segons dades de la Seguretat Social. A més, l’empresa TKE Home Solutions, experta en millorar la mobilitat de les persones, afirma que tres de cada quatre persones amb aquesta pensió eren treballadors per compte aliè i un 12% eren autònoms. Un 10% del total dels casos es va produir per un accident de treball o una malaltia professional.

No es agradable pensar que ens podem trobar en una situació d’incapacitat tant personal com professional, però no tenir-ho previst, podria suposar-nos alguns problemes en el futur. Preveure aquestes situacions desafortunades ens permetrà viure amb certa tranquil·litat i seguretat.

Preveure per viure amb tranquil·litat i seguretat

No sempre tenim dret a la pensió pública d’invalidesa. Tanmateix, sovint la seva quantia pot ser insuficient per a fer front a les noves despeses derivades de la invalidesa. Per aquest motiu, contractar una assegurança ens pot protegir i aportar tranquil·litat en cas d’invalidesa, però, no només a l’assegurat, sinó també al seu entorn. En qualsevol moment podem veure’ns afectats per una malaltia o ser víctimes d’un accident, ja sigui treballant, viatjant, conduint, etc. I, com a conseqüència d’això, patir una incapacitat que no ens permeti continuar amb la nostra vida, tant personal com professional, com ho havíem fet fins ara. A més, no sempre disposem d’un coixí econòmic que ens permeti continuar amb el nostre dia a dia sense treballar, i la inseguretat davant d’una situació tant complicada és un gran problema.

Una opció per a sentir-se protegit és la contractació d’una assegurança d’invalidesa que ofereix una renda mensual fins els 67 anys en cas d’haver patit un accident o una malaltia que hagi causat una invalidesa permanent i absoluta; o una situació física i psíquica definitiva i irreversible que provoqui que no es pugui desenvolupar una professió o activitat laboral.

La Mútua dels Enginyers protegeix el teu futur

A La Mútua dels Enginyers disposem d’una assegurança personal que et protegeix en cas d’accident o malaltia. La renda d’invalidesa proporciona una renda mensual fins als 67 anys davant d’una situació d’invalidesa permanent i absoluta. A més, també ofereix cobertura en el cas que la invalidesa permanent sigui total (per a la teva professió habitual) enlloc d’absoluta (per a qualsevol activitat laboral). Treballem per protegir-te a tu i als teus, no dubtis a contactar amb nosaltres!

També et pot interessar ...

Trencant estereotips: Deu dones STEM de les que no hauràs sentit a parlar

Segons les dades proporcionades per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), el percentatge de dones que estudien carreres STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) és del 29’49%. D’aquest percentatge el 57’37% correspon a carreres científiques mentre que, en els camps de la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques, les dones representen menys del 40% de l’alumnat. Aquestes xifres són alarmants i mostren la manca de referents femenins i, en definitiva, de reconeixement públic de la feina de la dona en els camps STEM. Només trencant amb aquests estereotips de gènere aconseguirem fomentar el seu interès per aquestes carreres i començar a esquerdar el sostre de vidre i causar un impacte rellevant en la bretxa de gènere.

Gaudeix de tots els avantatges de la Mútua dels Enginyers

Des dels inicis, a la Mútua dels Enginyers hem tingut com a prioritat fer la vida més fàcil als mutualistes,treballant per millorar dia a dia per oferir millors serveis.Ens agrada innovar i adaptar-nos a les demandes dels nostres mutualistes.

La pandemia no atura als inventors

Cada any neixen nombrosos projectes duts a terme de la mà de l’enginyeria. Projectes que fan possible el que sembla pràcticament impossible, que busquen solucions a problemes socials, climàtics o de salut i altres enfocats a proporcionar accessibilitat a totes les persones independentment de les seves capacitats. En aquesta publicació presentem 5 invents revolucionaris creats en 2020.