Wallet Inspirit, oportunitat d’estalvi pels joves

La recessió econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha sacsejat els plans i les necessitats dels adolescents i els joves. Segons un estudi elaborat pel Banco de España, la proporció de menors de trenta anys sense ingressos individuals va passar d’un 31% a un 36% a finals de l’any 2020. Les dades reflecteixen la pèrdua gradual d’independència econòmica de les noves generacions arran de les conseqüències provocades per la pandèmia. El que propicia un panorama on els joves han de buscar noves maneres d’obtenir el màxim benefici dels seus recursos econòmics.

Les necessitats dels joves

Les aspiracions dels joves venen marcades per l’apropament i l’entrada a la vida adulta. Necessitats i anhels de consum com independitzar-se de casa dels pares o disposar de vehicle propi, entre altres despeses, venen molt marcades per la capacitat econòmica.

Les dificultats d’arribar a una estabilitat financera, agreujades per la pandèmia, ha propiciat que les noves generacions busquin noves formes d’obtenir recursos econòmics, així com també de treure’n el màxim benefici d’aquests. En aquesta situació, un pla d’estalvi és clau per poder generar una millor autonomia econòmica dels joves.

Malauradament, no tots els plans d’estalvi s’adapten al ritme de vida i la flexibilitat que demanen els joves. És per això que des de La Mútua dels Enginyers oferim el Wallet Inspirit, una modalitat d’inversió pensada per ajudar-te a estalviar i fer realitat els teus projectes.

Wallet Inspirit, què és?

El nostre pla d’Estalvi Wallet Inspirit és una modalitat d’inversió que permet a adolescents i joves generar rendibilitat a partir d’aportacions periòdiques de diners. El Wallet Inspirit s’instrumenta dins d’una assegurança de vida-estalvi i aporta més avantatges fiscals que altres productes destinats també a l’estalvi.

La modalitat de pla que posem al teu abast està inclosa al Pla d’Estalvi Multinversió, el que garanteix una gran agilitat per fer operacions a l’estar lliure de comissions i no requerir l’obertura de cap compte corrent.

Què t’oferim des de La Mútua

El Pla d’Estalvi per a Joves de La Mútua, o Wallet Inspirit és una modalitat d’inversió garantida amb un tipus d’interès òptim i molt competitiu acord amb les condicions econòmiques dels mercats financers. A més, el nostre pla accepta aportacions periòdiques i extraordinàries amb un mínim de 30 €.

Des de La Mútua t’oferim un pla amb plena i immediata disponibilitat del capital invertit i amb la seguretat que no tributaràs per IRPF fins que no es rescati la quantitat dipositada. Tanmateix, l’estructura d’assegurança de la qual gaudeix aquesta modalitat de pla d’estalvis permet al beneficiari rebre el saldo acumulat amb un 1,5% addicional, en cas de defunció de l’assegurat.

El Wallet Inspirit és una modalitat d’inversió amb molta versatilitat, ja que també es podrà mobilitzar a d’altres modalitats d’inversió no garantides pels més decidits. Amb aquestes possibilitats, es pot assumir riscos majors i, per tant, rendibilitats més elevades.

Per saber més sobre el nostre pla visita el nostre web.

També et pot interessar ...

Gaudeix de tots els avantatges de la Mútua dels Enginyers

Des dels inicis, a la Mútua dels Enginyers hem tingut com a prioritat fer la vida més fàcil als mutualistes,treballant per millorar dia a dia per oferir millors serveis.Ens agrada innovar i adaptar-nos a les demandes dels nostres mutualistes.

Les claus del Value Investing

Article de Jordi Masip Adsuara, Responsable d’Assessorament Financer de Mutuavalors EAFI, SL. El value investing s’ha posat de moda, tothom ha sentit a parlar d’aquest o d’aquell gestor

rendes vitalícies

Assegurança de rendes vitalícies: el complement ideal a la pensió?… però compte, hi ha canvis a la vista

Les rendes vitalícies son una de les millors opcions per a colocar els beneficis d’operacions patrimonials (la venda d’una segona residència, una herència, la venda d’unes accions o d’unes participacions en fons d’inversió, etc.). L’entitat asseguradora garanteix al seu client / assegurat una renda periòdica fins al seu traspàs, a canvi del lliurament inicial d’una quantitat de diners (prima única).