Buscar

Les principals revistes d’enginyeria

Nomenar les principals revistes d’enginyeria a nivell mundial, seria un article bastant llarg, però el que sí podem dir és que les millors són a la facultat d’Enginyeria de Harvard als Estats Units, Oxford a Anglaterra i la Universitat Complutense de Madrid.
Actualment podem mantenir-nos informats sobre qualsevol àmbit de l’enginyeria a través d’internet i sobretot a través de revistes especialitzades que es poden consultar de forma gratuïta a la xarxa, i fins i tot poder descarregar-les en format PDF.

Harvard Magazine
A la revista americana Harvard Magazine podem trobar articles relacionats amb la ciència i l’enginyeria. Es tracta d’una de les universitats que ofereix a nivell mundial una de les millors revistes sobre enginyeria.

Les que sí que podem anomenar i que són les principals revistes d’enginyeria espanyoles i que a més podem consultar a través d’internet són:
• Universitat Complutense de Madrid
A través de la pàgina de la Universitat Complutense de Madrid, pots accedir a diferents revistes de per àrea i matèria.

• Enginyers Navals
La revista Enginyeria Naval és una revista tècnica editada per l’Associació d’Enginyers Navals i Oceànics d’Espanya des de 1929.

• Revista d’enginyeria Dyna
Fundada el 1926, la revista d’enginyeria DYNA és una de les publicacions en espanyol més influents i prestigioses del món.

• Movilfoni @
Aquesta es tracta d’una revista del món de la telefonia mòbil.

• PW Magazine
Des de 2003 Prevention World Magazine és la revista tècnica líder del mercat de Prevenció de Riscos, Seguretat i Salut Laboral, hi trobareu informació complementària a Prevention-World.com, primer portal de Prevenció de Riscos Laborals de parla hispana. Es tracta d’una publicació trimestral dedicada al món de la prevenció de riscos laborals, seguretat i salut laboral.

• Tècnica Industrial
Es tracta d’una revista sobre l’Enginyeria Tècnica Industrial. A més tots els enginyers tècnics industrials i enginyers de grau de la branca industrial que estiguin col•legiats disposen d’una subscripció digital gratuïta a Tècnica Industrial, que li permet accedir a tots els continguts i serveis en línia de la revista, inclosos els articles tècnics i l’arxiu complet en PDF.

Com trobar més revistes sobre enginyeria?
També pots trobar més revistes d’enginyeria i tecnologia espanyoles i llatinoamericanes a través de la plataforma Open Access anomenada:
• e-revist @ s
En aquesta plataforma podràs trobar un directori de revistes d’enginyeria per temàtica.

Deja un comentario