Benvinguts al bloc de la Mútua d’Enginyers

Benvinguts al nou blog de la Mútua d’Enginyers, un bloc que neix amb l’objectiu d’aportar informació útil sobre el món de l’enginyeria i abordar les inquietuds, interessos i preocupacions dels professionals de l’enginyeria.

En aquest bloc de la Mútua d’Enginyers ens centrarem en temes rellevants per a la vida de l’enginyer com la previsió social. Una de les principals preocupacions dels professionals és com protegir la seva família, el seu patrimoni, el seu negoci i el seu futur. De tot això escriurem articles i continguts especialment centrats per als professionals del món de l’enginyeria.

Us acostarem els esdeveniments relacionats amb l’enginyeria: Conferències, congressos, literatura tècnica, revistes especialitzades, temes d’actualitat del nostre sector així com una vista al passat de l’enginyeria, recordant les proeses d’alguns dels enginyers més destacats.

Finalment, en aquest bloc que avui comença a donar els seus primers passos, la tecnologia també serà un tema protagonista ja que vivim en un món cada vegada més tecnològic i digital, ens sembla interessant incorporar continguts relacionats amb aplicacions mòbils, xarxes socials i eines tecnològiques per al dia a dia de l’enginyer. Volem oferir un punt de trobada per a tots els professionals i empreses de l’enginyeria.

Finalment us animem a que participeu en aquest blog amb els vostres comentaris, idees i articles. Podeu enviar les vostres idees, notícies i informació del món de l’enginyeria a través del nostre espai participatiu.

També et pot interessar ...

Congressos per a enginyers 2016

Els congressos són esdeveniments que es converteixen en el termòmetre de l’evolució d’un sector econòmic concret. A més, els congressos són un lloc ideal perquè

Inversió rendible

On invertir actualment i que ens sigui rendible?

Moltes persones decideixen invertir en els mercats financers part dels seus estalvis per tal de treure’n rendibilitat, és a dir, un benefici econòmic. Però els mercats financers són inestables i la seva evolució canvia en funció de molts factors que, a la vegada, són molt diversos: des de la situació política i econòmica de cada país, a la psicologia i al comportament dels inversors, entre d’altres. Donats aquests canvis, han sorgit noves alternatives on invertir, diferents a les tradicionals i que, per molts, són encara desconegudes.