Benvinguts al bloc de la Mútua d’Enginyers

Benvinguts al nou blog de la Mútua d’Enginyers, un bloc que neix amb l’objectiu d’aportar informació útil sobre el món de l’enginyeria i abordar les inquietuds, interessos i preocupacions dels professionals de l’enginyeria.

En aquest bloc de la Mútua d’Enginyers ens centrarem en temes rellevants per a la vida de l’enginyer com la previsió social. Una de les principals preocupacions dels professionals és com protegir la seva família, el seu patrimoni, el seu negoci i el seu futur. De tot això escriurem articles i continguts especialment centrats per als professionals del món de l’enginyeria.

Us acostarem els esdeveniments relacionats amb l’enginyeria: Conferències, congressos, literatura tècnica, revistes especialitzades, temes d’actualitat del nostre sector així com una vista al passat de l’enginyeria, recordant les proeses d’alguns dels enginyers més destacats.

Finalment, en aquest bloc que avui comença a donar els seus primers passos, la tecnologia també serà un tema protagonista ja que vivim en un món cada vegada més tecnològic i digital, ens sembla interessant incorporar continguts relacionats amb aplicacions mòbils, xarxes socials i eines tecnològiques per al dia a dia de l’enginyer. Volem oferir un punt de trobada per a tots els professionals i empreses de l’enginyeria.

Finalment us animem a que participeu en aquest blog amb els vostres comentaris, idees i articles. Podeu enviar les vostres idees, notícies i informació del món de l’enginyeria a través del nostre espai participatiu.

També et pot interessar ...

Objectius per aconseguir abans d’acabar el 2019

Et plantegem 5 coses que hauries d’haver fet abans que s’acabi l’any. No són complicades, potser algunes requereixen una mica de força de voluntat, però si compleixes el propòsit, et sentiràs molt millor amb tu mateix.

testament

Les repercussions de no fer testament

No és necessari comptar amb un gran patrimoni per planificar una herència. A l’àmbit professional i al personal, cal estructurar la successió. Al final, es tracta de fer els deures i d’evitar conflictes familiars i situacions desagradables.

L’economia circular, protagonista d’iGenium 2017

El proper dimarts 24 d’octubre els enginyers tenim cita a iGenium ’17, que aquesta any compleix el seu 6ª edició. El conseller d’Economia i Coneixement, Santi Vila, inaugurarà oficialment aquesta trobada anual de les enginyeries, que tindrà lloc al Palau Robert de Barcelona (de 15:30h a 20:30h) i que organitza l’Institut d’Enginyers de Catalunya (INEC).