Benvinguts al bloc de la Mútua d’Enginyers

Benvinguts al nou blog de la Mútua d’Enginyers, un bloc que neix amb l’objectiu d’aportar informació útil sobre el món de l’enginyeria i abordar les inquietuds, interessos i preocupacions dels professionals de l’enginyeria.

En aquest bloc de la Mútua d’Enginyers ens centrarem en temes rellevants per a la vida de l’enginyer com la previsió social. Una de les principals preocupacions dels professionals és com protegir la seva família, el seu patrimoni, el seu negoci i el seu futur. De tot això escriurem articles i continguts especialment centrats per als professionals del món de l’enginyeria.

Us acostarem els esdeveniments relacionats amb l’enginyeria: Conferències, congressos, literatura tècnica, revistes especialitzades, temes d’actualitat del nostre sector així com una vista al passat de l’enginyeria, recordant les proeses d’alguns dels enginyers més destacats.

Finalment, en aquest bloc que avui comença a donar els seus primers passos, la tecnologia també serà un tema protagonista ja que vivim en un món cada vegada més tecnològic i digital, ens sembla interessant incorporar continguts relacionats amb aplicacions mòbils, xarxes socials i eines tecnològiques per al dia a dia de l’enginyer. Volem oferir un punt de trobada per a tots els professionals i empreses de l’enginyeria.

Finalment us animem a que participeu en aquest blog amb els vostres comentaris, idees i articles. Podeu enviar les vostres idees, notícies i informació del món de l’enginyeria a través del nostre espai participatiu.

També et pot interessar ...

El poder del Big Data

En primer lloc, què és el Big Data? En termes generals ho podríem definir com la tendència en l’avanç de la tecnologia, cap a un

La història del cub de Rubik

Mentre que al continent americà Larry Nichols i Frank Fox van començar a desenvolupar cada un pel seu compte dos trencaclosques compostos per peces rotables,