Entrevista al Doctor Enginyer Industrial i Diplomat en Gestió de Empreses, J.B.Pompidor

El proper 6 d’Octubre serà entrevistat al programa de TV3, Sense Ficció, el Doctor Enginyer Industrial i Diplomat en Gestió de Empreses, J.B.Pompidor. Nét de Michel Pompidor, que juntament amb el seu germà Charles varen crear la Maison Dorée, parlarà amb el presentador del programa, Lluís Permanyer, del seu llibre, El Incensario Japonés. Historia de la Maison Dorée de Barcelona (editorial Sunya, 2010), centrat en el emblemàtic lloc de la Barcelona Modernista de principis del segle XX, un café i restaurant que va esdevenir l’establiment amb més classe i qualitat de la ciutat, lloc habitual de l’alta societat.

En la entrevista explicarà els fonaments per crear la Maison Dorée on van fer taula de la seva exquisida cuina des de el rei Alfonso XIII, membres de la noblesa, burgesia, escriptors, pintors, intel•lectuals, politics y artistes de la època sempre como a punt de referència gastronòmica i de encontre de moltes i curioses anècdotes.

J.B.Pompidor també ha publicat recentment i en versió digital el llibre titulat “Vanidad de Vanidades” (SB&books) en que tracte de una forma novel•lada una complexa intriga en torn de les grans corporacions multinacionals, reflectint les lluites de poder entre els seus executius.

Incensario Japonés

També et pot interessar ...

Enginyers sense fronteres

Actualment hi ha associacions sense ànim de lucre centrades en la cooperació per al desenvolupament per tal de garantir l’accés universal a serveis bàsics per

Marta Franco, professora d’ESO i Batxillerat: “És necessari que les dones STEM difonguin la seva experiència i trajectòria professionals”

Marta Franco Pons, professora d’ESO i Batxillerat de l’escola Canigó de Barcelona, destaca que la manca d’interès de les alumnes en el sector STEM ve donada, en la majoria d’ocasions, pel desconeixement del món professional. Per això és molt necessari que, tant pares com professors, incideixin en l’assessorament i l’acompanyament de les noies durant les etapes de Secundària i Batxillerat.