Entrevista al Doctor Enginyer Industrial i Diplomat en Gestió de Empreses, J.B.Pompidor

El proper 6 d’Octubre serà entrevistat al programa de TV3, Sense Ficció, el Doctor Enginyer Industrial i Diplomat en Gestió de Empreses, J.B.Pompidor. Nét de Michel Pompidor, que juntament amb el seu germà Charles varen crear la Maison Dorée, parlarà amb el presentador del programa, Lluís Permanyer, del seu llibre, El Incensario Japonés. Historia de la Maison Dorée de Barcelona (editorial Sunya, 2010), centrat en el emblemàtic lloc de la Barcelona Modernista de principis del segle XX, un café i restaurant que va esdevenir l’establiment amb més classe i qualitat de la ciutat, lloc habitual de l’alta societat.

En la entrevista explicarà els fonaments per crear la Maison Dorée on van fer taula de la seva exquisida cuina des de el rei Alfonso XIII, membres de la noblesa, burgesia, escriptors, pintors, intel•lectuals, politics y artistes de la època sempre como a punt de referència gastronòmica i de encontre de moltes i curioses anècdotes.

J.B.Pompidor també ha publicat recentment i en versió digital el llibre titulat “Vanidad de Vanidades” (SB&books) en que tracte de una forma novel•lada una complexa intriga en torn de les grans corporacions multinacionals, reflectint les lluites de poder entre els seus executius.

Incensario Japonés

També et pot interessar ...

Som la Mútua dels Enginyers

Volem donar-te la benvinguda a aquest Blog, que té com a objectiu informar-te de l’actualitat del món de l’enginyeria i mostrar-te què ens fa singulars. Volem explicar-te, de manera clara i senzilla, assumptes d’interès general relacionats amb les circumstàncies quotidianes i laborals de la teva vida.

Ahorro jubilació

Plans de pensions o la importància d’estalviar per a la nostra jubilació

La baixa natalitat, l’envelliment de la població i l’alt atur provoquen incertesa sobre els imports que podrem cobrar per la nostra pensió de jubilació pública. Si volem reduir aquesta incertesa ens cal estalviar durant la nostra vida laboral. Cal ser previsors i una de les maneres d’estalviar són els plans de pensions. Cal escollir un pla de pensions que s’adapti a les nostres possibilitats i situació patrimonial, que sigui flexible, amb avantatges fiscals i segur.

Com puc saber si he d’invertir en productes conservadors o arriscats?

Per donar una resposta a aquesta pregunta és important determinar el meu perfil com a inversor, és el primer pas i el punt de partida per a la posterior pressa de decisions financeres ja que ens facilitarà la tasca de selecció d’aquells productes financers que encaixen amb les nostres necessitats i preferències.