Entrevista al Doctor Enginyer Industrial i Diplomat en Gestió de Empreses, J.B.Pompidor

El proper 6 d’Octubre serà entrevistat al programa de TV3, Sense Ficció, el Doctor Enginyer Industrial i Diplomat en Gestió de Empreses, J.B.Pompidor. Nét de Michel Pompidor, que juntament amb el seu germà Charles varen crear la Maison Dorée, parlarà amb el presentador del programa, Lluís Permanyer, del seu llibre, El Incensario Japonés. Historia de la Maison Dorée de Barcelona (editorial Sunya, 2010), centrat en el emblemàtic lloc de la Barcelona Modernista de principis del segle XX, un café i restaurant que va esdevenir l’establiment amb més classe i qualitat de la ciutat, lloc habitual de l’alta societat.

En la entrevista explicarà els fonaments per crear la Maison Dorée on van fer taula de la seva exquisida cuina des de el rei Alfonso XIII, membres de la noblesa, burgesia, escriptors, pintors, intel•lectuals, politics y artistes de la època sempre como a punt de referència gastronòmica i de encontre de moltes i curioses anècdotes.

J.B.Pompidor també ha publicat recentment i en versió digital el llibre titulat “Vanidad de Vanidades” (SB&books) en que tracte de una forma novel•lada una complexa intriga en torn de les grans corporacions multinacionals, reflectint les lluites de poder entre els seus executius.

Incensario Japonés

També et pot interessar ...

Declaració de la Renda

La declaració de la renda o de l’IRPF és el moment estel·lar de l’any en el qual tots els ciutadans es preocupen per les seves

Arriba iGenium’18, la cita anual de l’enginyeria

El proper dimarts 23 d’octubre tindrà lloc la 7a edició d’ iGenium, la cita anual de l’enginyeria que organitza l’Institut d’Enginyers de Catalunya i que enguany tindrà lloc a la seu del Col·legi de Camins a Barcelona.

Som la Mútua dels Enginyers

Volem donar-te la benvinguda a aquest Blog, que té com a objectiu informar-te de l’actualitat del món de l’enginyeria i mostrar-te què ens fa singulars. Volem explicar-te, de manera clara i senzilla, assumptes d’interès general relacionats amb les circumstàncies quotidianes i laborals de la teva vida.