Equip e-Ride ETSEIB

Un grup d’estudiants del ETSEIB participen el proper Juliol en l’Smart Moto Challenge, que es celebra al Circuit de Catalunya. La competició reuneix equips de diferents universitats, tant de l’Estat Espanyol, com internacionals, i en aquesta edició tenen que elaborar una motocicleta elèctrica intel•ligent, (seguint la normativa europea L1E, L2E o L3E) de policia local, i utilitzant les llums, sirenes i colors apropiats de les motos de policia.

L’equip e-RIDE participa cada any en aquesta competició, i amb la de aquest any és la 4ª moto elèctrica que dissenyen i produeixen. En la producció de la moto, tenen l’ajuda tant econòmica com d’infraestructura de diferents empreses com ISMOTIVE, Mouser electronics..

Tot i l’ajuda que poden prestar les empreses cedint les seves instal•lacions i material, l’equip necessita de l’ajut econòmic de persones i empreses que puguin creure en aquest important projecte dels estudiants del ETSEIB, es per això que tenen preparada una campanya de micromecenatge per rebre l’ajut de tots plegats, amb regals de material de merchandasing del equip (adjuntem document).

Per últim, aquest equip de joves, necessiten l’experiència de altres enginyers que puguin dedicar part del seu temps en aconsellar i recolzar a l’equip en les dificultats que es poden trobar al llarg del projecte. Us animem a que tingueu contacte amb l’equip i presteu un cop de ma a aquests joves futurs enginyers.

A continuació deixem unes fotos i vídeo del projecte.

Molta sort en el SMART MOTO CHALLENGE equip e-RIDE!

1

3

4

5

6

7

8

9

PORTADA

recompenses_micromecenatge

També et pot interessar ...