Buscar

Equip e-Ride ETSEIB

Un grup d’estudiants del ETSEIB participen el proper Juliol en l’Smart Moto Challenge, que es celebra al Circuit de Catalunya. La competició reuneix equips de diferents universitats, tant de l’Estat Espanyol, com internacionals, i en aquesta edició tenen que elaborar una motocicleta elèctrica intel•ligent, (seguint la normativa europea L1E, L2E o L3E) de policia local, i utilitzant les llums, sirenes i colors apropiats de les motos de policia.

L’equip e-RIDE participa cada any en aquesta competició, i amb la de aquest any és la 4ª moto elèctrica que dissenyen i produeixen. En la producció de la moto, tenen l’ajuda tant econòmica com d’infraestructura de diferents empreses com ISMOTIVE, Mouser electronics..

Tot i l’ajuda que poden prestar les empreses cedint les seves instal•lacions i material, l’equip necessita de l’ajut econòmic de persones i empreses que puguin creure en aquest important projecte dels estudiants del ETSEIB, es per això que tenen preparada una campanya de micromecenatge per rebre l’ajut de tots plegats, amb regals de material de merchandasing del equip (adjuntem document).

Per últim, aquest equip de joves, necessiten l’experiència de altres enginyers que puguin dedicar part del seu temps en aconsellar i recolzar a l’equip en les dificultats que es poden trobar al llarg del projecte. Us animem a que tingueu contacte amb l’equip i presteu un cop de ma a aquests joves futurs enginyers.

A continuació deixem unes fotos i vídeo del projecte.

Molta sort en el SMART MOTO CHALLENGE equip e-RIDE!

1

3

4

5

6

7

8

9

PORTADA

recompenses_micromecenatge

També et pot interessar ...

contractar una assegurança

Quan és el millor moment per contractar una assegurança?

Paraules clau: Contractar una assegurança, Assegurances obligatòries i voluntàries, Assegurança de vehicles, Assegurança de la llar, assegurança de responsabilitat civil, Assegurança multirisc, Assegurança d’Incapacitat Laboral Temporal, Assegurança de vida, Assegurança de salut

Arriba iGenium’18, la cita anual de l’enginyeria

El proper dimarts 23 d’octubre tindrà lloc la 7a edició d’ iGenium, la cita anual de l’enginyeria que organitza l’Institut d’Enginyers de Catalunya i que enguany tindrà lloc a la seu del Col·legi de Camins a Barcelona.

assegurança de vida

Què val la meva vida?

La meva vida no té preu! Aquesta seria la resposta de la gran majoria de nosaltres a la pregunta de quant val la nostra vida. En una societat regida per un capitalisme ferotge i on tot té un preu, la única cosa que els diners no poden fer (de moment) és evitar la mort.

Set senzilles maneres d’estalviar diners

Actualment la vida té un ritme frenètic i sovint és difícil aturar-se a revisar les despeses diàries, ja que moltes vegades es paga sense pensar i arribats a final de mes ens preguntem “en què m’he gastat els diners?”. Les petites despeses es van sumant i poden arribar a significar grans quantitats de diners que sembla que han marxat volant. A través d’aquesta guia de consells, establir una estratègia senzilla i realista per a assolir les teves metes econòmiques serà més fàcil.