Avantatges i valors diferencials de la Mútua per als enginyers col·legiats

La Mútua dels Enginyers és una sòlida entitat fundada l’any 1958. Actualment, el Grup la Mútua dels Enginyers està integrat per la pròpia Mútua, una corredoria d’assegurances, una agència de subscripció i una entitat d’assessorament financer independent (EAFI). Així mateix, la Mútua dels Enginyers està estretament vinculada al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. Entre les peculiaritats de la Mútua, cal destacar que és una de les poques mutualitats de previsió social amb l’atribut de ser alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i també es caracteritza per ser una entitat gestora de plans i fons de pensions.

Els principals avantatges i valors de la Mútua per als enginyers col·legiats són:
1. És alternativa al Règim Especial d’Autònoms. Els enginyers industrials que treballin per compte propi o administrin societats d’enginyeria poden optar per la Mútua en lloc de cotitzar al RETA i gaudir dels avantatges que ofereix la Mútua dels Enginyers.

2. Ofereix més serveis i prestacions amb un cost més baix. La Mútua dels Enginyers és una entitat sense ànim de lucre, pel que pot oferir preus d’assegurances fins a un 30% més econòmics que altres asseguradores.

3. La Mútua dels Enginyers et pot cobrir el 100% dels riscos. A través de la corredoria d’assegurances de la Mútua es poden cobrir tota mena de riscos en condicions avantatjoses.

4. Ofereix una àmplia gamma de productes i serveis per a empreses i col·lectius. A més de les assegurances de responsabilitat civil per a empreses d’enginyeria, la Mútua dels Enginyers té un potent servei d’assessorament empresarial.

5. Els productes i assegurances d’estalvi, previsió social i jubilació són molt competitius. La Mútua també inclou un servei d’assessorament fiscal i laboral complementari a la seva assessoria en assegurances d’estalvi i pensions.

6. La targeta de serveis de la Mútua dels Enginyers. Aquesta targeta ofereix descomptes i promocions en serveis mèdics, assistència en viatge, advocats, ….

7. El servei d’ajuda a persones grans i a persones dependents. És un servei especial que ofereix la Mútua dels Enginyers mitjançant els acords a què ha arribat amb una àmplia xarxa de col·laboradors.

També et pot interessar ...

Més ens val ser RESPONSABLES

Podem definir la responsabilitat com ‘l’obligació de respondre dels nostres actes i de reparar els danys causats als altres’. Qui comet aquests actes haurà de

Trencant estereotips: Deu dones STEM de les que no hauràs sentit a parlar

Segons les dades proporcionades per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), el percentatge de dones que estudien carreres STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) és del 29’49%. D’aquest percentatge el 57’37% correspon a carreres científiques mentre que, en els camps de la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques, les dones representen menys del 40% de l’alumnat. Aquestes xifres són alarmants i mostren la manca de referents femenins i, en definitiva, de reconeixement públic de la feina de la dona en els camps STEM. Només trencant amb aquests estereotips de gènere aconseguirem fomentar el seu interès per aquestes carreres i començar a esquerdar el sostre de vidre i causar un impacte rellevant en la bretxa de gènere.