Avantatges i valors diferencials de la Mútua per als enginyers col·legiats

La Mútua dels Enginyers és una sòlida entitat fundada l’any 1958. Actualment, el Grup la Mútua dels Enginyers està integrat per la pròpia Mútua, una corredoria d’assegurances, una agència de subscripció i una entitat d’assessorament financer independent (EAFI). Així mateix, la Mútua dels Enginyers està estretament vinculada al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. Entre les peculiaritats de la Mútua, cal destacar que és una de les poques mutualitats de previsió social amb l’atribut de ser alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i també es caracteritza per ser una entitat gestora de plans i fons de pensions.

Els principals avantatges i valors de la Mútua per als enginyers col·legiats són:
1. És alternativa al Règim Especial d’Autònoms. Els enginyers industrials que treballin per compte propi o administrin societats d’enginyeria poden optar per la Mútua en lloc de cotitzar al RETA i gaudir dels avantatges que ofereix la Mútua dels Enginyers.

2. Ofereix més serveis i prestacions amb un cost més baix. La Mútua dels Enginyers és una entitat sense ànim de lucre, pel que pot oferir preus d’assegurances fins a un 30% més econòmics que altres asseguradores.

3. La Mútua dels Enginyers et pot cobrir el 100% dels riscos. A través de la corredoria d’assegurances de la Mútua es poden cobrir tota mena de riscos en condicions avantatjoses.

4. Ofereix una àmplia gamma de productes i serveis per a empreses i col·lectius. A més de les assegurances de responsabilitat civil per a empreses d’enginyeria, la Mútua dels Enginyers té un potent servei d’assessorament empresarial.

5. Els productes i assegurances d’estalvi, previsió social i jubilació són molt competitius. La Mútua també inclou un servei d’assessorament fiscal i laboral complementari a la seva assessoria en assegurances d’estalvi i pensions.

6. La targeta de serveis de la Mútua dels Enginyers. Aquesta targeta ofereix descomptes i promocions en serveis mèdics, assistència en viatge, advocats, ….

7. El servei d’ajuda a persones grans i a persones dependents. És un servei especial que ofereix la Mútua dels Enginyers mitjançant els acords a què ha arribat amb una àmplia xarxa de col·laboradors.

També et pot interessar ...

Tecnologia i esport: una relació win-win

Sense oblidar que l’essencial és un bon entrenament, la voluntat i la constància, podríem considerar a la tecnologia com a un interessant aliat a tenir en compte en l’àmbit esportiu.

Les claus del Value Investing

Article de Jordi Masip Adsuara, Responsable d’Assessorament Financer de Mutuavalors EAFI, SL. El value investing s’ha posat de moda, tothom ha sentit a parlar d’aquest o d’aquell gestor

Les cinc construccions d’enginyeria civil més impressionants del món

L’enginyeria resulta un camp molt difícil d’entendre per a les persones i, tot i que cada vegada es demanen més perfils professionals STEM (científics, tecnològics, enginyers o matemàtics), les matriculacions en aquestes carreres disminueixen any rere any. Un dels motius pels quals succeeix això és la falta de referents i, precisament, la poca informació sobre aquests tipus de carreres. Per això, hem fet un recull de les cinc construccions d’arreu del món que no pot perdre’t i que han sigut possibles gràcies a l’enginyeria.

Què en saps del mutualisme social?

El mutualisme és un moviment social i econòmic que recull aquelles tendències associatives dels éssers humans per aconseguir satisfer les seves necessitats individuals a través de la cooperació voluntària i l’ajuda mútua, en un sistema basat en la solidaritat. Així, s’aconsegueix un objectiu que afavoreix totes les parts.