INVERTIR DURANT COVID19

Com invertir els teus estalvis en temps de Covid19

La pandèmia ha fet canviar molts aspectes en les nostres vides i, com no podia ser diferent, el sector de les inversions s’ha vist molt afectat. Cada vegada més persones han emprat una política més austera en el que a l’ús dels seus diners es refereix, els consumidors tenen menys tendència a gastar ja que viuen amb por al fet que en la situació que s’està vivint, els seus ingressos puguin disminuir en els pròxims mesos.

Què és millor: diversificar o concentrar els estalvis?

La diversificació es basa a invertir en diferents actius aconseguint així una reducció dels possibles riscos en el cas que algun d’ells no resulti de la mateixa manera que es tenia en ment, quelcom important en temps incerts com els que estan tenint lloc actualment. Aquesta consigna ofereix la possibilitat d’aprofitar una major varietat d’opcions per a invertir i millorar la seva rendibilitat. L’article del portal especialitzat Money Under 30, recalca que “la diversificació ajuda a evitar pèrdues significatives en comparació amb la inversió en un sol actiu, que pot perdre diners”.

Estratègies d’inversió: quan invertir a curt o a llarg termini

En situacions tan particulars com la que està tenint lloc actualment, es recomana no focalitzar-se en accions a curt termini i per contra, triar opcions a llarg termini que proporcionin major rendibilitat. Si bé, les estratègies a llarg termini no garanteixen un èxit segur. És per això que els experts recomanen comprovar de tant en tant com van evolucionant les inversions i informar-se de la situació del mercat i els seus possibles canvis.

La importància d’invertir amb regularitat 

Un altre factor a tenir en compte és la regularitat, que es basa a invertir en intervals, com el seu propi nom indica, regulars. El fet d’invertir una quantitat fixa al mes independentment de quina sigui la situació del mercat, pot evitar-te pagar un preu desproporcionat per un actiu en el cas que el seu cost es trobi rondant un màxim. Alhora, aquesta modalitat imparteix una bona disciplina d’estalvi.

Les opcions són molt variades i cadascú podrà triar la que millor s’adapti a la seva situació i els seus objectius econòmics. No obstant això,el més important és deixar-se assessorar per un expert que pugui valorar el teu perfil i d’aquesta manera poder informar-te sobre quin camí prendre per a augmentar els guanys.

La Mútua dels Enginyers compta amb un equip d’assessors i assessores disposats a guiar-te i ajudar-te en la presa de decisions perquè aconsegueixis els millors resultats possibles amb els teus diners reduint els possibles riscos. D’altra banda, és necessari tenir present que, en gran part dels casos, el capital no creix de la nit al dia i que un ha de tenir paciència per a veure els beneficis de la inversió. En conclusió, invertir el capital extra és un bon moviment, d’aquesta manera augmentaran els teus beneficis en un procés lent però segur.

També et pot interessar ...

Què és un PPA?

Actualment ja són moltes les persones que intenten estalviar tot el possible per a la seva jubilació. Hi ha diverses fórmules per estalviar per a

Cinc llibres sobre enginyeria que tot enginyer/a ha de llegir

L’hàbit de la lectura és quelcom que s’adquireix amb la pràctica i la correcta tria dels llibres. El text indicat pot despertar el lector que portes dins. Per això, si ets enginyer, estàs estudiant enginyeria o simplement és un món que t’apassiona, en aquest article et presentem una llista de cinc llibres imprescindibles per a tu.

Som la Mútua dels Enginyers

Volem donar-te la benvinguda a aquest Blog, que té com a objectiu informar-te de l’actualitat del món de l’enginyeria i mostrar-te què ens fa singulars. Volem explicar-te, de manera clara i senzilla, assumptes d’interès general relacionats amb les circumstàncies quotidianes i laborals de la teva vida.

Les 9 professions del futur de l’enginyeria

A causa de l’avanç de la digitalització, el ventall de perfils laborals demandats pels empresaris és cada vegada més ampli i constantment apareixen feines que fins fa uns anys era impensable que existissin. El sector de l’enginyeria es veu especialment afectat per aquest motiu, és un dels sectors que més vacants genera i és molt difícil cobrir-les.