INVERTIR DURANT COVID19

Com invertir els teus estalvis en temps de Covid19

La pandèmia ha fet canviar molts aspectes en les nostres vides i, com no podia ser diferent, el sector de les inversions s’ha vist molt afectat. Cada vegada més persones han emprat una política més austera en el que a l’ús dels seus diners es refereix, els consumidors tenen menys tendència a gastar ja que viuen amb por al fet que en la situació que s’està vivint, els seus ingressos puguin disminuir en els pròxims mesos.

Què és millor: diversificar o concentrar els estalvis?

La diversificació es basa a invertir en diferents actius aconseguint així una reducció dels possibles riscos en el cas que algun d’ells no resulti de la mateixa manera que es tenia en ment, quelcom important en temps incerts com els que estan tenint lloc actualment. Aquesta consigna ofereix la possibilitat d’aprofitar una major varietat d’opcions per a invertir i millorar la seva rendibilitat. L’article del portal especialitzat Money Under 30, recalca que “la diversificació ajuda a evitar pèrdues significatives en comparació amb la inversió en un sol actiu, que pot perdre diners”.

Estratègies d’inversió: quan invertir a curt o a llarg termini

En situacions tan particulars com la que està tenint lloc actualment, es recomana no focalitzar-se en accions a curt termini i per contra, triar opcions a llarg termini que proporcionin major rendibilitat. Si bé, les estratègies a llarg termini no garanteixen un èxit segur. És per això que els experts recomanen comprovar de tant en tant com van evolucionant les inversions i informar-se de la situació del mercat i els seus possibles canvis.

La importància d’invertir amb regularitat 

Un altre factor a tenir en compte és la regularitat, que es basa a invertir en intervals, com el seu propi nom indica, regulars. El fet d’invertir una quantitat fixa al mes independentment de quina sigui la situació del mercat, pot evitar-te pagar un preu desproporcionat per un actiu en el cas que el seu cost es trobi rondant un màxim. Alhora, aquesta modalitat imparteix una bona disciplina d’estalvi.

Les opcions són molt variades i cadascú podrà triar la que millor s’adapti a la seva situació i els seus objectius econòmics. No obstant això,el més important és deixar-se assessorar per un expert que pugui valorar el teu perfil i d’aquesta manera poder informar-te sobre quin camí prendre per a augmentar els guanys.

La Mútua dels Enginyers compta amb un equip d’assessors i assessores disposats a guiar-te i ajudar-te en la presa de decisions perquè aconsegueixis els millors resultats possibles amb els teus diners reduint els possibles riscos. D’altra banda, és necessari tenir present que, en gran part dels casos, el capital no creix de la nit al dia i que un ha de tenir paciència per a veure els beneficis de la inversió. En conclusió, invertir el capital extra és un bon moviment, d’aquesta manera augmentaran els teus beneficis en un procés lent però segur.

També et pot interessar ...

Canvis al Consorci

El consorci de compensació d’assegurances amplia la seva cobertura de riscos extraordinaris a automòbils assegurats només de responsabilitat civil. Tal com es notifica a la

EAFI, una alternativa per a l’inversor

Què és una EAFI? L’Empresa d’Assessorament Financer (EAFI) és una nova figura d’empresa especialitzada en l’assessorament en matèria d’inversió, pel que fa a recomanacions de

Objectius per aconseguir abans d’acabar el 2019

Et plantegem 5 coses que hauries d’haver fet abans que s’acabi l’any. No són complicades, potser algunes requereixen una mica de força de voluntat, però si compleixes el propòsit, et sentiràs molt millor amb tu mateix.