Els beneficis de tenir contractada una assegurança d’hospitalització

Quan hem de ser ingressats a l’hospital a causa d’un accident, una malaltia o un altre motiu, s’ha de fer front al problema de salut, però també al costos econòmics que comporta l’estància al centre sanitari. Comptar amb una assegurança d’hospitalització en aquests moments ajuda a cobrir despeses inesperades amb les que es troben molts pacients.

En aquest article t’expliquem els beneficis d’aquestes prestacions i de quina manera pots contractar la que t’ofereix La Mútua dels Enginyers per tal començar a assegurar el teu benestar des d’avui mateix.

En què consisteix aquesta prestació?

Una assegurança d’hospitalització és un suport per a les persones ingressades a clínica, hospital o sanatori, ja que indemnitza al beneficiari del subsidi per cada dia que la persona assegurada passa al centre lfins a un màxim de tres mesos. D’entre les causes que poden portar al pacient a ser ingressat, es contemplen la intervenció quirúrgica, les malalties de medicina general, el tractament psiquiàtric o l’accident. tEl import del subsidi es triplicarà quan la persona assegurada es trobi a una Unitat de Vigilància intensiva, amb màxim de 30 dies.

Quina cobertura te?

La quota es calcula en funció del subsidi diari contractat i l’edat de la persona asseguradaa. L’edat màxima per accedir a aquesta prestació és abans dels 60 anys i la cobertura perdura tot el temps de vida de la persona assegurada.

La cobertura es podrà escollir segons les necessitats de cadascú, però sempre fins a un màxim de 200 euros de subsidi diari.

Les quotes mensuals per cada 60 euros de subsidi diari assegurat són les següents:

Quins beneficis comporta?

Contractar una assegurança d’hospitalització és equivalent a tranquil·litat i salut per al pacient, ja que aquesta soluciona els requeriments econòmics derivats de l’estància en un centre sanitari. Amb la prestació només caldrà preocupar-se pel benestar i la recuperació de la persona hospitalitzada, ja sigui un mateix o un familiar.

L’ajut econòmic que ofereix aquest tipus d’assegurances pot ajudar a cobrir les despeses dels hospitalitzats que no poden treballar durant la seva estança, els desplaçaments, pàrquings o dinars fora de casa, com també les contractacions de persones per a que cuidin dels fills o els avis mentre duri l’absència de la persona afectada.

La Mutua del Enginyers cuida de tu

La Mútua dels Enginyers és la mútua en la que pots confiar en els moments més importants. En casos d’hospitalització es pot sol·licitar la prestació en un termini de noranta dies naturals des de la data en què aquesta s’hagi produïtia. Un cop fet el pas, només caldrà preocupar-se d’allò que més ens importa, la teva salut.

Si vols calcular l’import de la prima d’aquesta prestació fes aquí una simulació Si vols més informació d’aquesta prestació pots trobar aquí el reglament de la prestació

Foto de Negocios creado por lifeforstock – www.freepik.es

També et pot interessar ...

ARAG Viatge combinat

Ara que ens trobem a punt de començar el període de vacances, ARAG ens facilita una guia legal pel que fa a la contractació dels

Teletrabajo

Teletreball? Sí, però t’has de prevenir

La pandèmia provocada per la Covid-19 ha portat amb ella el teletreball, que ha vingut per a quedar-se. Aquesta modalitat de treball permet la conciliació familiar i augmenta la productivitat. Tot i això, no podem oblidar l’existència de riscos com els accidents domèstics.

Les claus del Value Investing

Article de Jordi Masip Adsuara, Responsable d’Assessorament Financer de Mutuavalors EAFI, SL. El value investing s’ha posat de moda, tothom ha sentit a parlar d’aquest o d’aquell gestor