Som la Mútua dels Enginyers

Volem donar-te la benvinguda a aquest Blog, que té com a objectiu informar-te de l’actualitat del món de l’enginyeria i mostrar-te què ens fa singulars. Volem explicar-te, de manera clara i senzilla, assumptes d’interès general relacionats amb les circumstàncies quotidianes i laborals de la teva vida.

Dins d’aquest espai podràs trobar tota classe de continguts didàctics orientats a mantenir-te sempre informat i ben aconsellat. Som professionals que, com tu, vetllem per la tranquilitat de tots i la dels nostres. 

Perquè sabem que estar ben protegit és la teva màxima prioritat, des d’aquesta finestra que ofereix el món digital, t’acompanyem en el teu dia a dia perquè estiguis ben informat.

Recorda que també ens pots trobar a les nostres xarxes socials!

A punt de celebrar els seixanta anys d’experiència dins del sector assegurador i d’estalvi, la Mútua dels Enginyers segueix sent l’entitat sense ànim de lucre que dóna servei i cobertura a les necessitats personals, familiars i professionals dels enginyers i altres col·lectius tècnics en general, així com a les seves empreses.

La vida ens canvia les nostres necessitats de previsió

Des de 1958, la Mútua dels Enginyers s’ha posicionat com a una entitat experta en la previsió social, en les assegurances i en la planificació de l’estalvi així com l’alternativa al RETA dels Enginyers Industrials per excel·lència. La seva filosofia consisteix en acompanyar els seus mutualistes durant totes les etapes de la seva vida, tot oferint assessorament i solucions per protegir al mutualista, als seus, al que és seu i dels seus, i per fer créixer els seus estalvis. La vida ens canvia les nostres necessitats de previsió i nosaltres, des de la Mútua, preveiem els imprevistos.

Des de sempre, La Mútua ha orientat i alineat els seus objectius a la satisfacció global dels mutualistes i assegurats, als seus familiars i a les seves empreses. De la voluntat de guanyar en agilitat i servei és d’on va sorgir la creació de diferents societats pròpies, empreses especialitzades que donen cobertura i que s’adapten a cada etapa i situació específica de cada mutualista i assegurat i que s’integren sota el segell GRUP MÚTUA D’ENGINYERS.

Avui, el GRUP Mútua dels Enginyers, que integra la Mútua del Enginyers, la mutualitat de previsió social; SERPRECO, la corredoria dels enginyers; CROUCO, l’Agència de subscripció de Lloyd’s i Mutuavalors EAFI, Empresa d’Assessorament Financer Independent, permet donar un servei integral als més de 20.000 assegurats entre particulars, empreses, associacions i col·lectius tècnics, tant d’enginyeria com d’altres disciplines, als quals assessora i dóna resposta asseguradora.

L’experiència, la professionalitat i la perseverança en la innovació han permès al Grup La Mútua del Enginyers contribuir a superar reptes del món empresarial aportant tranquil·litat i enfortint amb solvència el prestigi dels seus clients assegurats.

També et pot interessar ...

Objectius per aconseguir abans d’acabar el 2019

Et plantegem 5 coses que hauries d’haver fet abans que s’acabi l’any. No són complicades, potser algunes requereixen una mica de força de voluntat, però si compleixes el propòsit, et sentiràs molt millor amb tu mateix.

La història del cub de Rubik

Mentre que al continent americà Larry Nichols i Frank Fox van començar a desenvolupar cada un pel seu compte dos trencaclosques compostos per peces rotables,