intel·ligència artificial

Els 5 millors llibres d’Intel·ligència Artificial

El futur ha arribat i està ple de tecnologia. Cada dia ens trobem amb una sèrie d’eines creades per Intel·ligència Artificial (IA), com els assistents virtuals (l’Alexa, l’OK Google o la Siri), els chatbots o el reconeixement facial, entre altres. És normal que et sorgeixin un munt de dubtes sobre com s’ha programat, com detecta la informació o com està generant un canvi en la nostra societat. Et recomanem una llista de llibres que et resoldran tots els teus dubtes.

Genius Makers: The Mavericks Who Brought AI to Google, Facebook and the World

Aquest llibre no només el recomanem nosaltres, també ho va fer la revista Forbes, assegurant que és un dels llibres d’AI més importants actualment. En Cade Metz, autor del llibre, parla sobre com s’ha construït la Intel·ligència Artificial, quines són les seves bases y es recolza en el desenvolupament del Deep Learning.

Intel·ligència Artificial: 101 coses que has de saber sobre el nostre futur

Lasse Rouhiainen vol trencar mites i mostrar-nos la Intel·ligència Artificial tal i com és i com farà que canviï el nostre voltant. Tracta la robòtica, els chatbots, la conducció del futur o els canvis que hi ha haurà en la comunicació i el mercat arrel del desenvolupament de l’IA, entre altres.

La quarta revolució industrial

El món canvia gràcies a la tecnologia i simplifica molts processos que abans eren eterns. Estem vivint una revolució tecnològica que està transformant la humanitat d’una manera radical. Per aquest motiu, el Kalus Schwab proposa que l’eix de la quarta revolució industrials serà la Intel·ligència Artificial i exposa les seves característiques, així com els possibles canvis i conseqüències del seu establiment en la nostra societat.

La-cuarta-revolucion-industrial

L’inevitable: entendre les 12 forces tecnològiques que configuraran el nostre futur

En Kevin Kelly exposa les possibles conseqüències que tindrà la Intel·ligència Artificial en els propers 30 anys d’una manera positiva. Tracta els canvis que provocarà en nosaltres i com ens relacionarem amb el nostre entorn i la tecnologia. Si vols incorporar-te en aquest món i conèixer tots els seus aspectes, aquest és un dels llibres més recomanats.

Vida 3.0: Ser humà a l’era de la Intel·ligència Artificial

La Intel·ligència Artificial desperta molts dubtes sobre el futur i quin rol tindrà en l’àmbit quotidià i, fins i tot, si influirà en les nostres feines i tasques socials. El llibre tracta, entre altres, de la por que existeix entorn a aquest tema i si la tecnologia eliminarà el paper actual de l’humà.

També et pot interessar ...