e-RIDE ETSEIB guanya la Smart Moto Challenge 2016

Com ja es va publicar fa unes setmanes, del 7 al 10 de juliol es va celebrar la 4ª edició de la Barcelona Smart Moto Challenge, en el Circuit de Catalunya.

Entre els 13 equips participants, participava un equip format per estudiants del ETSEIB, que van dissenyar per aquest ocasió la moto elèctrica TRO.

La primera prova va ser el scrutineering, una revisió equivalent a la ITV, on es revisa que la moto tingui uns requeriments mínims de frenada, suspensions, funcionament de llums…

Les següents proves van ser de dinàmiques, prova d’acceleració, resistència i mobilitat. Posteriorment es va presentar el bussiness plan de la moto, on es presentaven els costos de producció i marketing per tal de simular una possible posada a la venda de la moto al públic, en aquest cas; del sector de l’administració pública, ja que es tracta d’una moto de policia.

Per últim el diumenge es van fer les proves de cones, i la defensa de l’electrònica, dinàmica, i components smart de la moto.

Una vegada finalitzades totes les proves, el jurat va recompensar al nostre equip e-RIDE ETSEIB amb el premi de Static Events que premia les defenses del bussiness plan i del disseny general de la moto, així com els smart components, també va guanyar el primer premi dels Dynamic Events, que recompensa les proves d’acceleració, auto track, endurance i cones.
I finalment va ser nomenada Overall Winner, com a guanyadora total de la competició dins la categoria Type A, que correspon a les motos de motors iguals o inferiors a 2kW.

Des de La Mútua volem felicitar a l’ equip, som coneixedors dels esforços que s’han dedicat en aquest projecte, i que ara sense dubte teniu la merescuda recompensa! Per a que aquest projecte segueixi en bones mans en futures edicions, animem a tothom a col·laborar amb l’equip, sigui amb ajudes econòmiques o de materials per finançar el projecte o bé aportant coneixements per ajudar als estudiants en la propera edició de la competició.

MOLTES FELICITATS e-RIDE ETSEIB!

1 2 4 5 6

També et pot interessar ...

Energía renovable

Com integrar la compra d’energia en un model sostenible

Durant els últims anys l’energia ha anat prenent un paper cada vegada més important en les empreses, convertint-se en una categoria estratègica per a moltes companyies. D’altra banda, la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient prenen cada vegada més protagonisme en les activitats empresarials.

Tecnologia i esport: una relació win-win

Sense oblidar que l’essencial és un bon entrenament, la voluntat i la constància, podríem considerar a la tecnologia com a un interessant aliat a tenir en compte en l’àmbit esportiu.

assegurança de vida

L’assegurança de vida: una gran desconeguda

Encara que costi fer el pas i realitzar les gestions pertinents, tenir-ho tot ben cobert produeix una sensació de tranquil·litat i d’alleujament. I, tot i que puguem semblar fatalistes hem de ser conscients que, en qualsevol moment, la vida pot donar un tomb tot deixant al seu pas una situació compromesa per als nostres familiars.

#Joemquedoacasa: Mesures i consells sobre el coronavirus

El ja lamentable famós COVID-19 ens ha obligat a prendre mesures dràstiques de seguretat i d’higiene per a poder frenar la seva expansió. Tot i això els experts asseguren que encara ens queden dies per acabar amb aquesta pandèmia.