e-RIDE ETSEIB guanya la Smart Moto Challenge 2016

Com ja es va publicar fa unes setmanes, del 7 al 10 de juliol es va celebrar la 4ª edició de la Barcelona Smart Moto Challenge, en el Circuit de Catalunya.

Entre els 13 equips participants, participava un equip format per estudiants del ETSEIB, que van dissenyar per aquest ocasió la moto elèctrica TRO.

La primera prova va ser el scrutineering, una revisió equivalent a la ITV, on es revisa que la moto tingui uns requeriments mínims de frenada, suspensions, funcionament de llums…

Les següents proves van ser de dinàmiques, prova d’acceleració, resistència i mobilitat. Posteriorment es va presentar el bussiness plan de la moto, on es presentaven els costos de producció i marketing per tal de simular una possible posada a la venda de la moto al públic, en aquest cas; del sector de l’administració pública, ja que es tracta d’una moto de policia.

Per últim el diumenge es van fer les proves de cones, i la defensa de l’electrònica, dinàmica, i components smart de la moto.

Una vegada finalitzades totes les proves, el jurat va recompensar al nostre equip e-RIDE ETSEIB amb el premi de Static Events que premia les defenses del bussiness plan i del disseny general de la moto, així com els smart components, també va guanyar el primer premi dels Dynamic Events, que recompensa les proves d’acceleració, auto track, endurance i cones.
I finalment va ser nomenada Overall Winner, com a guanyadora total de la competició dins la categoria Type A, que correspon a les motos de motors iguals o inferiors a 2kW.

Des de La Mútua volem felicitar a l’ equip, som coneixedors dels esforços que s’han dedicat en aquest projecte, i que ara sense dubte teniu la merescuda recompensa! Per a que aquest projecte segueixi en bones mans en futures edicions, animem a tothom a col·laborar amb l’equip, sigui amb ajudes econòmiques o de materials per finançar el projecte o bé aportant coneixements per ajudar als estudiants en la propera edició de la competició.

MOLTES FELICITATS e-RIDE ETSEIB!

1 2 4 5 6

També et pot interessar ...

Saps quin és el pla de pensions més rendible de l’any 2020?

En un any marcat per la pandèmia de la Covid-19 com ha sigut aquest últim, la borsa ha vist afectada la seva activitat. Els mercats borsaris han reflectit la incertesa que predomina a les nostres vides a causa del coronavirus. El cas de l’Enginyers Borsa PP, que forma part del sistema associat dels plans de pensions, ha estat excepcional, ja que només 47 plans de pensions dels 178 que integren la seva categoria han arribat a finals d’any amb rendiment positiu. La seva rendibilitat ascendeix fins al 19,00%, encapçalant la llista del top ten dels deu plans de borsa que superen el 10% de rendibilitat.

sostenibilidad i ética

L’ètica i la sostenibilitat a les empreses

Cada vegada més, la societat té una consciència lligada a la sostenibilitat i l’ètica, i demanda que les empreses s’alienin amb aquest compromís. Per tal d’aconseguir-lo, aquest canvi s’està convertint en una prioritat per a petites, mitjanes i grans empreses.

mutua ingenieros accel grow

La Mútua dels Enginyers i Accel&GROW, una aposta guanyadora

El futur està en la innovació i en atrevir-se a emprendre noves aventures. Si observem les xifres de l’any passat, 845 milions d’euros es van invertir en startups, suposant un increment del volum d’inversió superior al 40% respecte el 2016. I tot sembla indicar que, el 2018, aquesta xifra seguirà creixent.