e-RIDE ETSEIB guanya la Smart Moto Challenge 2016

Com ja es va publicar fa unes setmanes, del 7 al 10 de juliol es va celebrar la 4ª edició de la Barcelona Smart Moto Challenge, en el Circuit de Catalunya.

Entre els 13 equips participants, participava un equip format per estudiants del ETSEIB, que van dissenyar per aquest ocasió la moto elèctrica TRO.

La primera prova va ser el scrutineering, una revisió equivalent a la ITV, on es revisa que la moto tingui uns requeriments mínims de frenada, suspensions, funcionament de llums…

Les següents proves van ser de dinàmiques, prova d’acceleració, resistència i mobilitat. Posteriorment es va presentar el bussiness plan de la moto, on es presentaven els costos de producció i marketing per tal de simular una possible posada a la venda de la moto al públic, en aquest cas; del sector de l’administració pública, ja que es tracta d’una moto de policia.

Per últim el diumenge es van fer les proves de cones, i la defensa de l’electrònica, dinàmica, i components smart de la moto.

Una vegada finalitzades totes les proves, el jurat va recompensar al nostre equip e-RIDE ETSEIB amb el premi de Static Events que premia les defenses del bussiness plan i del disseny general de la moto, així com els smart components, també va guanyar el primer premi dels Dynamic Events, que recompensa les proves d’acceleració, auto track, endurance i cones.
I finalment va ser nomenada Overall Winner, com a guanyadora total de la competició dins la categoria Type A, que correspon a les motos de motors iguals o inferiors a 2kW.

Des de La Mútua volem felicitar a l’ equip, som coneixedors dels esforços que s’han dedicat en aquest projecte, i que ara sense dubte teniu la merescuda recompensa! Per a que aquest projecte segueixi en bones mans en futures edicions, animem a tothom a col·laborar amb l’equip, sigui amb ajudes econòmiques o de materials per finançar el projecte o bé aportant coneixements per ajudar als estudiants en la propera edició de la competició.

MOLTES FELICITATS e-RIDE ETSEIB!

1 2 4 5 6

També et pot interessar ...

Declaració electrònica d’accident

TIREA (Tecnologies de la Informació i Xarxes per a les Entitats Asseguradores) facilita l’aplicació sense cost per smartphones, sota plataformes Android i IOS, Declaración iDea,

Què és un EAFI?

Les EAFI són empreses d’assessorament financer. La EAFI és una figura dins de les empreses del sector de serveis d’assessorament financer i gestió patrimonial. Aquesta

Asesoría financiera

Decisions d’inversió durant la crisi de la Covid-19. Cap fred!

Cap fred en les nostres decisions d’inversió en la crisi de la Covid-19. Cal evitar decisions emocionals. Cal prendre les decisions d’inversió consultat als assessors financers experts, com els de les Mutua dels Enginyers. Hem de separar bé les decisions a curt i a llarg termini segons siguin les nostres necessitats i riscos.

Las Mutualidades

Què en saps del mutualisme social?

El mutualisme és un moviment social i econòmic que recull aquelles tendències associatives dels éssers humans per aconseguir satisfer les seves necessitats individuals a través de la cooperació voluntària i l’ajuda mútua, en un sistema basat en la solidaritat. Així, s’aconsegueix un objectiu que afavoreix totes les parts.