Buscar
estalvi a llarg termini

Estalvi a llarg termini: com planificar-lo

L’estalvi a llarg termini no és difícil sempre que tinguis una organització i, sobretot, ganes d’aconseguir els teus objectius financers. Establir i mantenir un pla d’estalvi a llarg termini pot marcar una diferència en la qualitat de vida. Descobreix com planificar el teu estalvi a llarg termini de la mà de La Mútua dels Enginyers.

Per tal d’assolir els teus objectius financers, pots adoptar diverses estratègies per a fer de l’estalvi una activitat més fàcil i, fins i tot, divertida. Adoptar diverses estratègies et permetrà assolir metes significatives, tals com estalviar per a comprar-te una casa o fer el viatge dels teus somnis. Tanmateix, si no tens cap meta al cap, sempre és important comptar amb un coixí d’estalvis per fer front als possibles imprevistos que et puguin desestabilitzar econòmicament. 

5 estratègies per a aconseguir estalviar a llarg termini fàcilment

  • Automatització: configura transferències automàtiques del teu compte al compte d’estalvi perquè no et costi fer-ho i mantingues la disciplina sense cap esforç. 
  • Estableix un estalvi mensual/diari realista: detecta una quantitat realista que puguis destinar de manera periòdica i detecta àrees on puguis minimitzar costos.
  • Fes una inversió intel·ligent: estalviar pot ser fàcil, però has de tenir en compte que depèn d’on posis els teus estalvis, pots tenir una rendibilitat o una altra. Per això, és important contactar amb un consultor o consultora.
  • Elimina deutes innecessaris: paga aquells deutes que tinguis i puguis pagar ara mateix i elimina les despeses que no necessites. Un exemple molt clar d’això pot ser una subscripció a una plataforma de streaming que fa temps que no fas servir, però que continues pagant cada mes. Dona’t de baixa i estalvia aquests diners sense esforç.
  • Contacta amb un consultor o consulta d’inversió: una molt bona manera de començar a estalviar és contactar amb un o una  professional que et pugui ajudar a aconseguir les teves metes financeres. 

A La Mútua dels Enginyers comptem amb molts plans d’estalvis per ajudar-te a assolir el teu objectiu financer de la manera més fàcil i, fins i tot, ràpida. Ets només a un pas d’aconseguir les teves metes. Envia’ns un WhatsApp o truca’ns al 93 295 43 00 per a començar a estalviar. El nostre equip d’experts i expertes t’atendrà  sense cap mena de compromís.

També et pot interessar ...

Les pròtesis, les grans oblidades en les assegurances mèdiques

Tots hem sentit a parlar de pròtesis en algun moment. Alguns, potser, en tenim alguna o coneixem algú que en té. Siguin ortopèdiques, dentals o implants, les pròtesis acostumen a ser molt cares i, en moltes ocasions, requereixen una intervenció quirúrgica per tal d’implantar-les, així com d’un període de rehabilitació, d’acostumar-se a tenir-les i, sobretot, a utilitzar-les.

Declaració de la Renda

La declaració de la renda o de l’IRPF és el moment estel·lar de l’any en el qual tots els ciutadans es preocupen per les seves