Gaudeix de tots els avantatges de la Mútua dels Enginyers

Des dels inicis, a la Mútua dels Enginyers hem tingut com a prioritat fer la vida més fàcil als mutualistes,treballant per millorar dia a dia per oferir millors serveis.

Ens agrada innovar i adaptar-nos a les demandes dels nostres mutualistes. Aquesta vegada ho hem tornat a fer i, des del mes de juny, la Mútua ofereix un seguit d’avantatges perquè tu i els teus gaudiu de descomptes especials en tot tipus de serveis.

Els teus privilegis

Tenim el plaer d’informar-vos que tenim un acord amb Privilegiis, una plataforma des de la qual podreu gaudir de tots els avantatges, beneficis i descomptes de primer nivell que hem seleccionat per a vosaltres.

Ara, si heu de preparar un viatge, comprar entrades per a activitats de lleure, passar per una cirurgia ocular, o adquirir unes ulleres, recordeu que amb el nostre programa d’avantatges ho podeu fer en unes condicions realment avantatjoses.

Beneficia’t!

Només el fet de ser Mutualista, ja t’obre la porta a poder gaudir d’aquests privilegis. El funcionament és fàcil. Només caldrà que et registris a la plataforma fent clic sobre aquest enllaç i podràs accedir de forma gratuïta a tots els privilegis als que tens dret… ¡Per ser tu!

Els descomptes també els trobaràs a la secció Nous Privilegis de la web de la Mútua i, després de decidir-te, només amb el número del teu DNI ja podràs començar a gaudir de múltiples rebaixes.


En quins sectors ofereix un descompte l’apartat Nous Privilegis?

Nous Privilegis t’ofereix una sèrie d’avantatges en oci i temps lliure per tal que puguis gaudir amb millors preus, pel fet de ser un dels nostres mutualistes. Tenim 50 descomptes diferents  on poder  aprofitar-te de rebaixes en tot tipus de sectors.

  • Descomptes en restauració

Entre un 10% i un 20% de descompte en restaurants de Barcelona que et permetin gaudir d’un bon àpat en espais reconeguts de la ciutat.

  • Descomptes en oci

Parcs d’atraccions, teatres, hotels, tot tipus d’activitats per passar-ho bé amb els teus.

  • Descomptes en assistència mèdica

Perquè no ens oblidem que l’assistència mèdica és important i a vegades té un preu força elevat, també presentem descomptes en òptiques i clíniques on estaràs ben cuidat.

  • Descomptes en compres

Disposeu d’ avantatges en tot tipus de compres des de joguines pels nens a joieria de qualitat. En èpoques de rebaixes els descomptes en botigues reconegudes és clau, la Mútua t’ofereix fins a un 20% de descompte en més de 30 botigues de Barcelona.

Per a la Mútua, els mutualistes sou el més important. Intentem millorar cada dia perquè els nostres serveis siguin de màxima qualitat per a tu i per als teus.

 

També et pot interessar ...

Les 9 professions del futur de l’enginyeria

A causa de l’avanç de la digitalització, el ventall de perfils laborals demandats pels empresaris és cada vegada més ampli i constantment apareixen feines que fins fa uns anys era impensable que existissin. El sector de l’enginyeria es veu especialment afectat per aquest motiu, és un dels sectors que més vacants genera i és molt difícil cobrir-les.

Què és un EAFI?

Les EAFI són empreses d’assessorament financer. La EAFI és una figura dins de les empreses del sector de serveis d’assessorament financer i gestió patrimonial. Aquesta

Las Mutualidades

Què en saps del mutualisme social?

El mutualisme és un moviment social i econòmic que recull aquelles tendències associatives dels éssers humans per aconseguir satisfer les seves necessitats individuals a través de la cooperació voluntària i l’ajuda mútua, en un sistema basat en la solidaritat. Així, s’aconsegueix un objectiu que afavoreix totes les parts.

IoT Catalan Alliance

Al desembre del 2015 es presenta en públic una nova iniciativa al voltant del Internet de les Coses (Iot en les seves sigles en anglès):