Gaudeix de tots els avantatges de la Mútua dels Enginyers

Des dels inicis, a la Mútua dels Enginyers hem tingut com a prioritat fer la vida més fàcil als mutualistes,treballant per millorar dia a dia per oferir millors serveis.

Ens agrada innovar i adaptar-nos a les demandes dels nostres mutualistes. Aquesta vegada ho hem tornat a fer i, des del mes de juny, la Mútua ofereix un seguit d’avantatges perquè tu i els teus gaudiu de descomptes especials en tot tipus de serveis.

Els teus privilegis

Tenim el plaer d’informar-vos que tenim un acord amb Privilegiis, una plataforma des de la qual podreu gaudir de tots els avantatges, beneficis i descomptes de primer nivell que hem seleccionat per a vosaltres.

Ara, si heu de preparar un viatge, comprar entrades per a activitats de lleure, passar per una cirurgia ocular, o adquirir unes ulleres, recordeu que amb el nostre programa d’avantatges ho podeu fer en unes condicions realment avantatjoses.

Beneficia’t!

Només el fet de ser Mutualista, ja t’obre la porta a poder gaudir d’aquests privilegis. El funcionament és fàcil. Només caldrà que et registris a la plataforma fent clic sobre aquest enllaç i podràs accedir de forma gratuïta a tots els privilegis als que tens dret… ¡Per ser tu!

Els descomptes també els trobaràs a la secció Nous Privilegis de la web de la Mútua i, després de decidir-te, només amb el número del teu DNI ja podràs començar a gaudir de múltiples rebaixes.


En quins sectors ofereix un descompte l’apartat Nous Privilegis?

Nous Privilegis t’ofereix una sèrie d’avantatges en oci i temps lliure per tal que puguis gaudir amb millors preus, pel fet de ser un dels nostres mutualistes. Tenim 50 descomptes diferents  on poder  aprofitar-te de rebaixes en tot tipus de sectors.

  • Descomptes en restauració

Entre un 10% i un 20% de descompte en restaurants de Barcelona que et permetin gaudir d’un bon àpat en espais reconeguts de la ciutat.

  • Descomptes en oci

Parcs d’atraccions, teatres, hotels, tot tipus d’activitats per passar-ho bé amb els teus.

  • Descomptes en assistència mèdica

Perquè no ens oblidem que l’assistència mèdica és important i a vegades té un preu força elevat, també presentem descomptes en òptiques i clíniques on estaràs ben cuidat.

  • Descomptes en compres

Disposeu d’ avantatges en tot tipus de compres des de joguines pels nens a joieria de qualitat. En èpoques de rebaixes els descomptes en botigues reconegudes és clau, la Mútua t’ofereix fins a un 20% de descompte en més de 30 botigues de Barcelona.

Per a la Mútua, els mutualistes sou el més important. Intentem millorar cada dia perquè els nostres serveis siguin de màxima qualitat per a tu i per als teus.

 

També et pot interessar ...

El supersònic Hyperloop

Viatges supersònics? Solien aparèixer als còmics i sèries de ciència ficció. Elon Musk, innovador i futurista, empresari fundador d’empreses tan disruptives com Paypal, Space X

Canvis al Consorci

El consorci de compensació d’assegurances amplia la seva cobertura de riscos extraordinaris a automòbils assegurats només de responsabilitat civil. Tal com es notifica a la