Gaudeix de tots els avantatges de la Mútua dels Enginyers

Des dels inicis, a la Mútua dels Enginyers hem tingut com a prioritat fer la vida més fàcil als mutualistes,treballant per millorar dia a dia per oferir millors serveis.

Ens agrada innovar i adaptar-nos a les demandes dels nostres mutualistes. Aquesta vegada ho hem tornat a fer i, des del mes de juny, la Mútua ofereix un seguit d’avantatges perquè tu i els teus gaudiu de descomptes especials en tot tipus de serveis.

Els teus privilegis

Tenim el plaer d’informar-vos que tenim un acord amb Privilegiis, una plataforma des de la qual podreu gaudir de tots els avantatges, beneficis i descomptes de primer nivell que hem seleccionat per a vosaltres.

Ara, si heu de preparar un viatge, comprar entrades per a activitats de lleure, passar per una cirurgia ocular, o adquirir unes ulleres, recordeu que amb el nostre programa d’avantatges ho podeu fer en unes condicions realment avantatjoses.

Beneficia’t!

Només el fet de ser Mutualista, ja t’obre la porta a poder gaudir d’aquests privilegis. El funcionament és fàcil. Només caldrà que et registris a la plataforma fent clic sobre aquest enllaç i podràs accedir de forma gratuïta a tots els privilegis als que tens dret… ¡Per ser tu!

Els descomptes també els trobaràs a la secció Nous Privilegis de la web de la Mútua i, després de decidir-te, només amb el número del teu DNI ja podràs començar a gaudir de múltiples rebaixes.


En quins sectors ofereix un descompte l’apartat Nous Privilegis?

Nous Privilegis t’ofereix una sèrie d’avantatges en oci i temps lliure per tal que puguis gaudir amb millors preus, pel fet de ser un dels nostres mutualistes. Tenim 50 descomptes diferents  on poder  aprofitar-te de rebaixes en tot tipus de sectors.

  • Descomptes en restauració

Entre un 10% i un 20% de descompte en restaurants de Barcelona que et permetin gaudir d’un bon àpat en espais reconeguts de la ciutat.

  • Descomptes en oci

Parcs d’atraccions, teatres, hotels, tot tipus d’activitats per passar-ho bé amb els teus.

  • Descomptes en assistència mèdica

Perquè no ens oblidem que l’assistència mèdica és important i a vegades té un preu força elevat, també presentem descomptes en òptiques i clíniques on estaràs ben cuidat.

  • Descomptes en compres

Disposeu d’ avantatges en tot tipus de compres des de joguines pels nens a joieria de qualitat. En èpoques de rebaixes els descomptes en botigues reconegudes és clau, la Mútua t’ofereix fins a un 20% de descompte en més de 30 botigues de Barcelona.

Per a la Mútua, els mutualistes sou el més important. Intentem millorar cada dia perquè els nostres serveis siguin de màxima qualitat per a tu i per als teus.

 

També et pot interessar ...

Les carreres STEM es descarten per la seva dificultat i per falta d’orientació

Cada vegada hi ha menys matriculacions en carreres de l’àmbit STEM. Segons dades del Sistema Universitari Espanyol del Ministeri d’Educació, el percentatge d’alumnes matriculats en les carreres científiques i tecnològiques ha disminuït en els últims cinc cursos un 26,9% en la branca d’Enginyeria i Arquitectura, i un 2,5% en la branca de Ciències.

assegurança de vida

L’assegurança de vida: una gran desconeguda

Encara que costi fer el pas i realitzar les gestions pertinents, tenir-ho tot ben cobert produeix una sensació de tranquil·litat i d’alleujament. I, tot i que puguem semblar fatalistes hem de ser conscients que, en qualsevol moment, la vida pot donar un tomb tot deixant al seu pas una situació compromesa per als nostres familiars.