Buscar

L’assegurança d’automòbil, vital en els accidents de trànsit

A l’estiu, ens trobem en una època de vacances, desplaçaments a la platja, muntanya, o qualsevol lloc que impliqui viatges de carretera. És també quan els més petits acaben les classes i es comencen a organitzar plans. PEr això, l’estiu també és un moment en el que augmenten les tases d’accidents de trànsit.

Augmenten els accidents, per què?

En els mesos d’estiu es produeixen vàries operacions sortides i, a vegades, els trajectes que es fan son de llarga durada. Això significa que estarem vàries hores asseguts fins arribar al nostre destí, i una major probabilitat de distracció.

A més, i com s’ha pogut comprovar, la calor afecta negativament a la forma de conduir. Com es tracta dels mesos amb més calor, en aquesta època, l’alça de temperatures ens afecta en trajectes en cotxe. Es calcula que quan el cotxe arriba a una temperatura de 30 graus o més, el risc de cometre errors augmenta un 22%.

Tot això, sumant les preses, els trajectes al matí o de matinada, fa que la quantitat d’accidents pugui augmentar en èpoques estivals.

Comptar amb una assegurança d’automòbil, una gran avantatge

Malgrat això, gran part dels accidents no impliquen ferits. L’any 2019 es van produir a Espanya 1,94 milions d’accidents de trànsit sense ferits. Per això, assegurar els nostres vehicles és de gran importància. Una assegurança és una eina que ens protegeix de possibles imprevistos qu puguin traduir-se en pèrdua de bens o ingressos.

Avui dia, la Llei de Responsabilitat Civil i Assegurança obliga a contractar una assegurança que cobreixi la nostra Resonsabilitat Civil. Però, és interessant comparar les diferents assegurances i cobertures pel nostre vehicle.

La Mútua t’ajuda a buscar la millor assegurança

Des de La Mútua, t’ajudem a trobar la millor opció en cobertures i preu per la teva assegurança d’automòbil.

Serpreco, corredoria d’assegurances del Grup La Mútua dels Enginyers, ofereix una assegurança d’automòbil gràcies als nostres acords amb les millors companyies del mercat. Pots triar entre les millors cobertures possibles, les garanties més àmplies, les companyies de primera línia, una gama de preus més extensa, i moltes més avantatges.

Si vols més informació, pots clicar el següent enllaç.

També et pot interessar ...

Asesoría financiera

Decisions d’inversió durant la crisi de la Covid-19. Cap fred!

Cap fred en les nostres decisions d’inversió en la crisi de la Covid-19. Cal evitar decisions emocionals. Cal prendre les decisions d’inversió consultat als assessors financers experts, com els de les Mutua dels Enginyers. Hem de separar bé les decisions a curt i a llarg termini segons siguin les nostres necessitats i riscos.

estalvi a llarg termini

Estalvi a llarg termini: com planificar-lo

L’estalvi a llarg termini no és difícil sempre que tinguis una organització i, sobretot, ganes d’aconseguir els teus objectius financers. Establir i mantenir un pla d’estalvi a llarg termini pot marcar una diferència en la qualitat de vida.