L’assegurança d’automòbil, vital en els accidents de trànsit

A l’estiu, ens trobem en una època de vacances, desplaçaments a la platja, muntanya, o qualsevol lloc que impliqui viatges de carretera. És també quan els més petits acaben les classes i es comencen a organitzar plans. PEr això, l’estiu també és un moment en el que augmenten les tases d’accidents de trànsit.

Augmenten els accidents, per què?

En els mesos d’estiu es produeixen vàries operacions sortides i, a vegades, els trajectes que es fan son de llarga durada. Això significa que estarem vàries hores asseguts fins arribar al nostre destí, i una major probabilitat de distracció.

A més, i com s’ha pogut comprovar, la calor afecta negativament a la forma de conduir. Com es tracta dels mesos amb més calor, en aquesta època, l’alça de temperatures ens afecta en trajectes en cotxe. Es calcula que quan el cotxe arriba a una temperatura de 30 graus o més, el risc de cometre errors augmenta un 22%.

Tot això, sumant les preses, els trajectes al matí o de matinada, fa que la quantitat d’accidents pugui augmentar en èpoques estivals.

Comptar amb una assegurança d’automòbil, una gran avantatge

Malgrat això, gran part dels accidents no impliquen ferits. L’any 2019 es van produir a Espanya 1,94 milions d’accidents de trànsit sense ferits. Per això, assegurar els nostres vehicles és de gran importància. Una assegurança és una eina que ens protegeix de possibles imprevistos qu puguin traduir-se en pèrdua de bens o ingressos.

Avui dia, la Llei de Responsabilitat Civil i Assegurança obliga a contractar una assegurança que cobreixi la nostra Resonsabilitat Civil. Però, és interessant comparar les diferents assegurances i cobertures pel nostre vehicle.

La Mútua t’ajuda a buscar la millor assegurança

Des de La Mútua, t’ajudem a trobar la millor opció en cobertures i preu per la teva assegurança d’automòbil.

Serpreco, corredoria d’assegurances del Grup La Mútua dels Enginyers, ofereix una assegurança d’automòbil gràcies als nostres acords amb les millors companyies del mercat. Pots triar entre les millors cobertures possibles, les garanties més àmplies, les companyies de primera línia, una gama de preus més extensa, i moltes més avantatges.

Si vols més informació, pots clicar el següent enllaç.

També et pot interessar ...

sostenibilidad i ética

L’ètica i la sostenibilitat a les empreses

Cada vegada més, la societat té una consciència lligada a la sostenibilitat i l’ètica, i demanda que les empreses s’alienin amb aquest compromís. Per tal d’aconseguir-lo, aquest canvi s’està convertint en una prioritat per a petites, mitjanes i grans empreses.

La robotització de la construcció

La construcció s’està recuperant lentament després de la crisi immobiliària. No obstant això, la crisi no només ha transformat un sector clau en l’economia com

ARAG Viatge combinat

Ara que ens trobem a punt de començar el període de vacances, ARAG ens facilita una guia legal pel que fa a la contractació dels