Les claus per a trobar l’assegurança familiar que millor s’adapti a tu

Amb els temps que corren i després de la pandèmia, el sentiment de cuidar i protegir als nostres ha augmentat de manera considerable. La família és una prioritat per a tots i el més important és protegir-la davant de qualsevol adversitat que pugui sorgir en la vida quotidiana. La seva seguretat no té preu.

Per això, cada vegada és major el nombre de persones que contracten assegurances de protecció familiar, és a dir, pòlisses que protegeixen l’assegurat davant de situacions en les quals es perd o redueix la capacitat de generar ingressos. Aquestes assegurances estan destinades a garantir una quantitat de diners si es produeix la defunció d’un dels caps de família, en el cas que pateixi una malaltia o un accident i la família no tingui la possibilitat d’obtenir els mateixos beneficis econòmics que en el passat.

 Consells per a escollir la millor assegurança:

Escollir una bona assegurança i amb una cobertura adequada no és una tasca fàcil. Per això et recomanem que:

  • Busquis una assegurança flexible: que et permeti escollir quines cobertures t’interessen més.
  • T’informis de totes les modalitats de contractació que existeixen.
  • T’assessoris sobre quina és la suma assegurada que t’interessa. Normalment es recomana que la cobertura sigui equivalent a les despeses bàsiques de la teva família durant entre tres i cinc anys, que seria el temps que podrien trigar a tornar a estabilitzar-se financerament.

La Mútua dels Enginyers posa a la teva disposició un pack familiar perquè tant tu com els teus estigueu tranquils, oferint diverses opcions de cobertures. T’animem a simular la cobertura que més necessites o, si ho prefereixes, pots demanar informació personalitzada i et realitzarem un estudi que t’ajudi a decidir quines contingències necessites cobrir complementàriament.

Què pots trobar en el pack familiar de la Mútua dels Enginyers?

Prestació renda d’estudis:

Aquesta prestació podrà ser subscrita per a persones assegurades majors de 20 anys i que encara no hagin complert els 62 anys.

L’edat màxima de finalització de la cobertura serà l’estipulada en el títol de subscripció, amb el màxim de 28 anys de la persona inscrita a la qual es vol protegir. Es podrà acceptar una edat límit superior en casos especials degudament motivats.

Prestació d’accidents:

Podran ser persones assegurades d’aquesta prestació les persones que hagin complert els 14 anys d’edat i no hagin complert els 65 anys.

Prestació vida temporal:

Les persones que hagin complert 14 anys d’edat i no hagin complert els 67 anys poden ser persones assegurades en aquesta prestació. En els supòsits d’ampliació de l’import contractat, l’edat màxima és de 66 anys.

Ara ja tens tota la informació sobre el nostre pack familiar. I com va dir l’actor David Odgens Stevens: “família significa que ningú queda enrere, ni s’oblida”. Nosaltres estem aquí per a assessorar-te en el que necessitis i ajudar-te a cuidar de la teva família.

També et pot interessar ...

rendes vitalícies

Assegurança de rendes vitalícies: el complement ideal a la pensió?… però compte, hi ha canvis a la vista

Les rendes vitalícies son una de les millors opcions per a colocar els beneficis d’operacions patrimonials (la venda d’una segona residència, una herència, la venda d’unes accions o d’unes participacions en fons d’inversió, etc.). L’entitat asseguradora garanteix al seu client / assegurat una renda periòdica fins al seu traspàs, a canvi del lliurament inicial d’una quantitat de diners (prima única).

Women in STEM

La Mútua dels Enginyers, al costat del talent femení STEM

La Mútua dels Enginyers aposta fermament pel foment de les carreres STEM entre el sector femení. És per això que, tornarà a ser patrocinador d’aquesta segona edició del STEM Women Congress, per a contribuir a ajudar a aconseguir un món igualitari i amb les mateixes oportunitats tant per a homes com per a dones.

Les claus del Value Investing

Article de Jordi Masip Adsuara, Responsable d’Assessorament Financer de Mutuavalors EAFI, SL. El value investing s’ha posat de moda, tothom ha sentit a parlar d’aquest o d’aquell gestor