Quin és el mètode més eficient per treure rendiment als meus estalvis?

Estalviar és difícil, ja que ens suposa tenir una quantitat de diners apartada i immòbil que només creix amb les nostres pròpies aportacions. Invertir els nostres estalvis tampoc és fàcil, ja que ens genera incertesa, pensem que no és una activitat per a nosaltres, etcètera. La majoria de nosaltres, de fet, veiem la paraula inversió com un enemic. L’associem a una activitat arriscada que pot conduir-nos a una pèrdua de diners, però en el mercat hi ha una dita que sempre es compleix: a més risc, major benefici. S’ha de saber perdre la por.

Per sort, existeixen moltes maneres d’invertir els nostres diners i els nostres estalvis de manera segura que ens ajudaran a obtenir rendiment d’aquests estalvis. A La Mútua dels Enginyers volem ajudar-te a perdre la por a la inversió, així com a estalviar i a treure el màxim partir als teus diners. Per això, comptem amb diferents plans d’estalvi perquè escullis el que millor s’adapta a tu i a la teva filosofia de vida.

Pla d’Estalvi Multinversió

El Pla d’Estalvi Multinversió és una fórmula d’inversió basada en una assegurança de vida-estalvi de la tipologia Unit Linked. Disposa d’un disseny adaptat per a obtenir una rendibilitat major pels estalvis dels mutualistes, estalviant les inversions del pla al seu perfil de risc, donat que disposa d’una àmplia gamma de modalitats d’inversió per a cobrir tots els nivells de risc.

A més, permet flexibilitat en les aportacions, tant periòdiques com puntuals, així com recuperar l’estalvi acumulat de manera total o mitjançant disposicions parcials.  

Pla d’Estalvi Tax Free SIALP

El Pla d’Estalvi Tax Free SIALP és un pla d’estalvi amb aportacions flexibles (periòdiques o extraordinàries). Els SIALP són assegurances d’estalvi o, en altres paraules, plans d’estalvi a llarg termini; el seu horitzó temporal òptim és de 5 anys com a mínim, per a obtenir el màxim benefici fiscal. La seva aportació màxima anual és de 5.000€, i presenta rendibilitats atractives, garantides en un 100% i destinades a petits inversors.

El Pla d’Estalvi Tax Free SIALP disposa, a més, dels següents avantatges en els seus estalvis:

  • Possibilitat d’estalvi periòdic i sistemàtic
  • Obert a aportacions extraordinàries
  • Disponibilitat de diners des del primer dia
  • Possibilitat de prorrogar el producte fins que es desitgi, més enllà dels 5 anys, i mantenint l’avantatge fiscal de l’exempció de la tributació a l’IRPF pels rendiments generats.

Pla d’Estalvi Inspirit Mutua Retirement

El Pla d’Estalvi Inspirit Mútua Retirement fomenta l’estalvi responsable per a la jubilació a partir d’aportacions mínimes de 10 euros, de manera que és el producte perfecte pels joves.

Començar a estalviar per a la jubilació permet acumular més capital amb menys esforç en el futur. Els experts recomanen començar a estalviar aviat per a acumular una bona quantitat de cara la jubilació.

L’estalvi a edats més primerenques és beneficiós no només perquè la quantitat final acumulada serà més gran, sinó també perquè la inversió permetrà un major creixement del capital, en beneficiar-se de l’efecte de l’interès compost. Així, per arribar una mateixa quantitat, el que comenci abans a estalviar haurà d’aportar menys capital que el que comenci després: en definitiva, el cost d’estalviar serà molt menor quan abans es comenci a fer-ho.

A La Mútua dels Enginyers fa dècades que treballem per a oferir-te els millors serveis en matèria d’estalvi i inversió per a que puguis donar el pas amb total seguretat, de forma còmoda i transparent. A més dels plans d’estalvi que t’hem explicat, també disposem de la possibilitat d’invertir en fons d’inversió i en plans de pensions. T’hi atreveixes?

També et pot interessar ...

Estàs pensant en invertir en criptomonedes o bitcoin? T’expliquem les claus d’aquesta moneda virtual

El món de les inversions, de la mateixa manera que tots els aspectes de la nostra societat, està evolucionant i canviant molt ràpidament. Amb la implementació de les noves tecnologies de la comunicació i la digitalització del sector financer, les finances i les inversions s’han sofisticat, apareixent així noves opcions d’inversió, o nous actius, dels que mai havíem sentit parlar

Declaració electrònica d’accident

TIREA (Tecnologies de la Informació i Xarxes per a les Entitats Asseguradores) facilita l’aplicació sense cost per smartphones, sota plataformes Android i IOS, Declaración iDea,

L’assignatura pendent de les STEM: la igualtat de gènere

Segons un informe publicat per la UNESCO només un 28% de tots els investigadors del món són dones i, pel que fa a l’educació superior, les noies representen només el 35% dels estudiants matriculats en els estudis de les àrees relacionades amb STEM.

El teletreball ha arribat per quedar-se: les empreses i treballadors/es prefereixen un model híbrid

Un any i mig després de l’inici de la pandèmia, el teletreball s’ha implementat com una mesura no només per la protecció que ofereix als treballadors i treballadores, sinó també pels beneficis que comporta el fet de poder treballar des de casa. L’any 2019, només un 4,8% dels espanyols treballa des de casa, xifra que va augmentar fins al 34% durant el confinament, i que s’ha estabilitzat des d’aleshores. El teletreball ha arribat per a quedar-se.