Quin és el mètode més eficient per treure rendiment als meus estalvis?

Estalviar és difícil, ja que ens suposa tenir una quantitat de diners apartada i immòbil que només creix amb les nostres pròpies aportacions. Invertir els nostres estalvis tampoc és fàcil, ja que ens genera incertesa, pensem que no és una activitat per a nosaltres, etcètera. La majoria de nosaltres, de fet, veiem la paraula inversió com un enemic. L’associem a una activitat arriscada que pot conduir-nos a una pèrdua de diners, però en el mercat hi ha una dita que sempre es compleix: a més risc, major benefici. S’ha de saber perdre la por.

Per sort, existeixen moltes maneres d’invertir els nostres diners i els nostres estalvis de manera segura que ens ajudaran a obtenir rendiment d’aquests estalvis. A La Mútua dels Enginyers volem ajudar-te a perdre la por a la inversió, així com a estalviar i a treure el màxim partir als teus diners. Per això, comptem amb diferents plans d’estalvi perquè escullis el que millor s’adapta a tu i a la teva filosofia de vida.

Pla d’Estalvi Multinversió

El Pla d’Estalvi Multinversió és una fórmula d’inversió basada en una assegurança de vida-estalvi de la tipologia Unit Linked. Disposa d’un disseny adaptat per a obtenir una rendibilitat major pels estalvis dels mutualistes, estalviant les inversions del pla al seu perfil de risc, donat que disposa d’una àmplia gamma de modalitats d’inversió per a cobrir tots els nivells de risc.

A més, permet flexibilitat en les aportacions, tant periòdiques com puntuals, així com recuperar l’estalvi acumulat de manera total o mitjançant disposicions parcials.  

Pla d’Estalvi Tax Free SIALP

El Pla d’Estalvi Tax Free SIALP és un pla d’estalvi amb aportacions flexibles (periòdiques o extraordinàries). Els SIALP són assegurances d’estalvi o, en altres paraules, plans d’estalvi a llarg termini; el seu horitzó temporal òptim és de 5 anys com a mínim, per a obtenir el màxim benefici fiscal. La seva aportació màxima anual és de 5.000€, i presenta rendibilitats atractives, garantides en un 100% i destinades a petits inversors.

El Pla d’Estalvi Tax Free SIALP disposa, a més, dels següents avantatges en els seus estalvis:

  • Possibilitat d’estalvi periòdic i sistemàtic
  • Obert a aportacions extraordinàries
  • Disponibilitat de diners des del primer dia
  • Possibilitat de prorrogar el producte fins que es desitgi, més enllà dels 5 anys, i mantenint l’avantatge fiscal de l’exempció de la tributació a l’IRPF pels rendiments generats.

Pla d’Estalvi Inspirit Mutua Retirement

El Pla d’Estalvi Inspirit Mútua Retirement fomenta l’estalvi responsable per a la jubilació a partir d’aportacions mínimes de 10 euros, de manera que és el producte perfecte pels joves.

Començar a estalviar per a la jubilació permet acumular més capital amb menys esforç en el futur. Els experts recomanen començar a estalviar aviat per a acumular una bona quantitat de cara la jubilació.

L’estalvi a edats més primerenques és beneficiós no només perquè la quantitat final acumulada serà més gran, sinó també perquè la inversió permetrà un major creixement del capital, en beneficiar-se de l’efecte de l’interès compost. Així, per arribar una mateixa quantitat, el que comenci abans a estalviar haurà d’aportar menys capital que el que comenci després: en definitiva, el cost d’estalviar serà molt menor quan abans es comenci a fer-ho.

A La Mútua dels Enginyers fa dècades que treballem per a oferir-te els millors serveis en matèria d’estalvi i inversió per a que puguis donar el pas amb total seguretat, de forma còmoda i transparent. A més dels plans d’estalvi que t’hem explicat, també disposem de la possibilitat d’invertir en fons d’inversió i en plans de pensions. T’hi atreveixes?

També et pot interessar ...

Women in STEM

La Mútua dels Enginyers, al costat del talent femení STEM

La Mútua dels Enginyers aposta fermament pel foment de les carreres STEM entre el sector femení. És per això que, tornarà a ser patrocinador d’aquesta segona edició del STEM Women Congress, per a contribuir a ajudar a aconseguir un món igualitari i amb les mateixes oportunitats tant per a homes com per a dones.

Com s’ha vist afectat el sistema sanitari públic arran de la pandèmia?

El col·lapse dels serveis sanitaris públics a causa de la COVID-19 és una realitat que encara vivim, ja que s’han bolcat en el control de la pandèmia, deixant a molts usuaris sense accés a serveis bàsics. Comptar amb un producte que asseguri aspectes de la nostra salut proporciona nombrosos avantatges, com tranquil·litat, compensació en cas d’intervenció o de malaltia, etc..

Trencant estereotips: Deu dones STEM de les que no hauràs sentit a parlar

Segons les dades proporcionades per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), el percentatge de dones que estudien carreres STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) és del 29’49%. D’aquest percentatge el 57’37% correspon a carreres científiques mentre que, en els camps de la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques, les dones representen menys del 40% de l’alumnat. Aquestes xifres són alarmants i mostren la manca de referents femenins i, en definitiva, de reconeixement públic de la feina de la dona en els camps STEM. Només trencant amb aquests estereotips de gènere aconseguirem fomentar el seu interès per aquestes carreres i començar a esquerdar el sostre de vidre i causar un impacte rellevant en la bretxa de gènere.

Assegurança de Dependència Severa de La Mutua dels Enginyers

La dependència afecta directament a l’autonomia personal. Tot i que existeixen diferents graus, per a tots ells l’assistència en la vida quotidiana és gairebé imprescindible, ja que la dificultat s’instaura en les activitats més bàsiques del dia a dia d’aquestes persones. Per tal de garantir el benestar de les persones dependents, les assegurances de La Mútua dels Enginyers donen suport econòmic per cobrir els costos que suposa viure amb la limitació que pateixen.