Aggregatte, la xarxa social de la construcció, l’energia i el medi ambient

Les xarxes socials han arribat a les nostres vides per quedar-s’hi. A més de les conegudes xarxes de Facebook, Twitter o Instagram, les xarxes professionals han crescut de manera notable durant els últims anys. La xarxa social per a professionals més famosa és, sens dubte, LinkedIn, però al marge d’aquesta s’han desenvolupat diferents xarxes socials especialitzades en diferents sectors professionals. Una d’aquestes xarxes especialitzades és Aggregatte, una xarxa social destinada a professionals de la construcció.

Segons una de les definicions de la xarxa social disponible a la pàgina de Linkedln: «Aggregatte és la primera xarxa social global del món de la construcció, l’energia i el medi ambient. Neix amb l’objectiu de connectar els professionals de l’obra civil, l’edificació, l’energia, el medi ambient, la mineria i el sector agrícola, per fomentar l’intercanvi d’informació, la connectivitat i el networking».

Aquesta xarxa social professional, nascuda l’any 2012, s’ha convertit en un punt de trobada per als professionals relacionats amb el medi ambient, l’energia i la construcció. Compartir coneixements, estar al dia dels esdeveniments més destacats, accedir a ofertes de formació, trobar oportunitats de treball i conèixer professionals del mateix sector són alguns dels atractius d’Aggregatte. En resum, els avantatges principals d’aquesta eina són els següents:
− Connectar i debatre amb usuaris del mateix sector.
− Trobar sinergies en altres sectors.
− Cercar oportunitats de treball i projectes de futur.
− Triar quin contingut es vol consultar i ser visible per a empreses del mateix sector.
− Construir la pròpia xarxa professional de contactes.
− Formar-se en cursos especialment seleccionats per la seva qualitat per als usuaris de la xarxa social.
− Informar-se dels esdeveniments, jornades tècniques, congressos, fires i seminaris vinculats a la professió de l’usuari.

Com és comú en altres xarxes socials altament especialitzades, Aggregatte també té presència a les grans xarxes socials com Facebook, Twitter, LinkedIn o Instagram. En aquestes xarxes socials té més de cent mil seguidors relacionats amb el món de la construcció, l’energia i el medi ambient.

La xarxa social té prop de deu mil usuaris i centenars de milers de pàgines vistes al mes. Un dels principals actius d’aquesta xarxa és que constitueix una bona eina perquè professionals i especialment enginyers vinculats a la construcció, al medi ambient o a l’energia puguin establir nous contactes. Sens dubte, hi ha més vida per als enginyers més enllà de LinkedIn. La xarxa social Aggregatte és un bon exemple per desenvolupar i ampliar la nostra xarxa de contactes professionals.

També et pot interessar ...

Asesoría financiera

Decisions d’inversió durant la crisi de la Covid-19. Cap fred!

Cap fred en les nostres decisions d’inversió en la crisi de la Covid-19. Cal evitar decisions emocionals. Cal prendre les decisions d’inversió consultat als assessors financers experts, com els de les Mutua dels Enginyers. Hem de separar bé les decisions a curt i a llarg termini segons siguin les nostres necessitats i riscos.