Aggregatte, la xarxa social de la construcció, l’energia i el medi ambient

Les xarxes socials han arribat a les nostres vides per quedar-s’hi. A més de les conegudes xarxes de Facebook, Twitter o Instagram, les xarxes professionals han crescut de manera notable durant els últims anys. La xarxa social per a professionals més famosa és, sens dubte, LinkedIn, però al marge d’aquesta s’han desenvolupat diferents xarxes socials especialitzades en diferents sectors professionals. Una d’aquestes xarxes especialitzades és Aggregatte, una xarxa social destinada a professionals de la construcció.

Segons una de les definicions de la xarxa social disponible a la pàgina de Linkedln: «Aggregatte és la primera xarxa social global del món de la construcció, l’energia i el medi ambient. Neix amb l’objectiu de connectar els professionals de l’obra civil, l’edificació, l’energia, el medi ambient, la mineria i el sector agrícola, per fomentar l’intercanvi d’informació, la connectivitat i el networking».

Aquesta xarxa social professional, nascuda l’any 2012, s’ha convertit en un punt de trobada per als professionals relacionats amb el medi ambient, l’energia i la construcció. Compartir coneixements, estar al dia dels esdeveniments més destacats, accedir a ofertes de formació, trobar oportunitats de treball i conèixer professionals del mateix sector són alguns dels atractius d’Aggregatte. En resum, els avantatges principals d’aquesta eina són els següents:
− Connectar i debatre amb usuaris del mateix sector.
− Trobar sinergies en altres sectors.
− Cercar oportunitats de treball i projectes de futur.
− Triar quin contingut es vol consultar i ser visible per a empreses del mateix sector.
− Construir la pròpia xarxa professional de contactes.
− Formar-se en cursos especialment seleccionats per la seva qualitat per als usuaris de la xarxa social.
− Informar-se dels esdeveniments, jornades tècniques, congressos, fires i seminaris vinculats a la professió de l’usuari.

Com és comú en altres xarxes socials altament especialitzades, Aggregatte també té presència a les grans xarxes socials com Facebook, Twitter, LinkedIn o Instagram. En aquestes xarxes socials té més de cent mil seguidors relacionats amb el món de la construcció, l’energia i el medi ambient.

La xarxa social té prop de deu mil usuaris i centenars de milers de pàgines vistes al mes. Un dels principals actius d’aquesta xarxa és que constitueix una bona eina perquè professionals i especialment enginyers vinculats a la construcció, al medi ambient o a l’energia puguin establir nous contactes. Sens dubte, hi ha més vida per als enginyers més enllà de LinkedIn. La xarxa social Aggregatte és un bon exemple per desenvolupar i ampliar la nostra xarxa de contactes professionals.

També et pot interessar ...

Més ens val ser RESPONSABLES

Podem definir la responsabilitat com ‘l’obligació de respondre dels nostres actes i de reparar els danys causats als altres’. Qui comet aquests actes haurà de

Quin és el mètode més eficient per treure rendiment als meus estalvis?

Estalviar és difícil, ja que ens suposa tenir una quantitat de diners apartada i immòbil que només creix amb les nostres pròpies aportacions. Invertir els nostres estalvis tampoc és fàcil, ja que ens genera incertesa, pensem que no és una activitat per a nosaltres, etcètera. A La Mútua dels Enginyers volem ajudar-te a perdre la por a la inversió, així com a estalviar i a treure el màxim partir als teus diners.

Saps quin és el pla de pensions més rendible de l’any 2020?

En un any marcat per la pandèmia de la Covid-19 com ha sigut aquest últim, la borsa ha vist afectada la seva activitat. Els mercats borsaris han reflectit la incertesa que predomina a les nostres vides a causa del coronavirus. El cas de l’Enginyers Borsa PP, que forma part del sistema associat dels plans de pensions, ha estat excepcional, ja que només 47 plans de pensions dels 178 que integren la seva categoria han arribat a finals d’any amb rendiment positiu. La seva rendibilitat ascendeix fins al 19,00%, encapçalant la llista del top ten dels deu plans de borsa que superen el 10% de rendibilitat.

Asesoría financiera

Decisions d’inversió durant la crisi de la Covid-19. Cap fred!

Cap fred en les nostres decisions d’inversió en la crisi de la Covid-19. Cal evitar decisions emocionals. Cal prendre les decisions d’inversió consultat als assessors financers experts, com els de les Mutua dels Enginyers. Hem de separar bé les decisions a curt i a llarg termini segons siguin les nostres necessitats i riscos.

Trencant estereotips: Deu dones STEM de les que no hauràs sentit a parlar

Segons les dades proporcionades per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), el percentatge de dones que estudien carreres STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) és del 29’49%. D’aquest percentatge el 57’37% correspon a carreres científiques mentre que, en els camps de la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques, les dones representen menys del 40% de l’alumnat. Aquestes xifres són alarmants i mostren la manca de referents femenins i, en definitiva, de reconeixement públic de la feina de la dona en els camps STEM. Només trencant amb aquests estereotips de gènere aconseguirem fomentar el seu interès per aquestes carreres i començar a esquerdar el sostre de vidre i causar un impacte rellevant en la bretxa de gènere.