Arriba iGenium’18, la cita anual de l’enginyeria

El proper dimarts 23 d’octubre tindrà lloc la 7a edició d’ iGenium, la cita anual de l’enginyeria que organitza l’Institut d’Enginyers de Catalunya i que enguany tindrà lloc a la seu del Col·legi de Camins a Barcelona.

La jornada, que un any més patrocina La Mútua dels Enginyers juntament amb altres entitats, estarà dedicada al vincle entre l’enginyeria i la mobilitat. L’objectiu és donar a conèixer projectes d’enginyeria adaptats als nous reptes i necessitats que es deriven d’un marc socioeconòmic i tecnològic canviant i en constant evolució.

L’enginyeria estarà definida, en aquesta jornada, per la necessitat d’aportar solucions a la mobilitat centrada en 3 vessants: Infraestructures i Mobilitat, Ciutat i Mobilitat i Entorn Rural i Mobilitat.

[pdf-embedder url=”https://www.elblogdelaingenieria.com/wp-content/uploads/2018/10/iGenium18_Presentaci.pdf”]

Objectius 

L’INEC persegueix contribuir al progrés i al benestar de la societat i al desenvolupament general de l’enginyeria al servei de la societat catalana; fomentar el prestigi tècnic dels enginyers i vetllar per l’ètica professional, promovent l’entesa i la col·laboració entre totes les branques de l’enginyeria. Aquesta Jornada representa aquest interès.

  • Donar prestigi a la professió d’enginyer com a transformador de ciència en bens materials.
  • Reivindicar el seu rol de creadors de riquesa.
  • Contribuir a donar visibilitat a la professió entre la societat en general.
  • Donar a conèixer els projectes més rellevant de l’any fets per les diferents enginyeries, a les diferents associacions d’enginyers i a la societat en general.
  • Aportar valor a la professió.

Programa

Es partirà d’una sessió inaugural amb la participació de Vicenç Aguilera, president del Circuit Barcelona-Catalunya i Javier Marín, director d’AENA, per continuar amb la presentació, en paral·lel, dels projectes en els àmbits assenyalats: infraestructures, ciutats i entorn rural.

Per consultar la totalitat del programa, feu clic sobre el següent botó d’enllaç: PROGRAMA iGENIUM’18

Inscripció

La inscripció és gratuïta, però cal omplir aquest formulari. Les places estan limitades per rigorós ordre d’inscripció.

iGenium s’adreça als professionals de l’enginyeria, a les empreses, a les consultories, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques. La darrera edició va destacar per l’alt grau de qualitat dels projectes i el nombre d’inscripcions, creixent any darrere any.

A la Mútua dels Enginyers, vetllem sempre per la innovació i per la formació constant, donant recolzament i cobertura a totes les iniciatives i projectes relacionats amb l’enginyeria.

També et pot interessar ...

mutua ingenieros accel grow

La Mútua dels Enginyers i Accel&GROW, una aposta guanyadora

El futur està en la innovació i en atrevir-se a emprendre noves aventures. Si observem les xifres de l’any passat, 845 milions d’euros es van invertir en startups, suposant un increment del volum d’inversió superior al 40% respecte el 2016. I tot sembla indicar que, el 2018, aquesta xifra seguirà creixent.

assegurança de vida

Què val la meva vida?

La meva vida no té preu! Aquesta seria la resposta de la gran majoria de nosaltres a la pregunta de quant val la nostra vida. En una societat regida per un capitalisme ferotge i on tot té un preu, la única cosa que els diners no poden fer (de moment) és evitar la mort.

Arriba iGenium’18, la cita anual de l’enginyeria

El proper dimarts 23 d’octubre tindrà lloc la 7a edició d’ iGenium, la cita anual de l’enginyeria que organitza l’Institut d’Enginyers de Catalunya i que enguany tindrà lloc a la seu del Col·legi de Camins a Barcelona.