Arriba iGenium’18, la cita anual de l’enginyeria

El proper dimarts 23 d’octubre tindrà lloc la 7a edició d’ iGenium, la cita anual de l’enginyeria que organitza l’Institut d’Enginyers de Catalunya i que enguany tindrà lloc a la seu del Col·legi de Camins a Barcelona.

La jornada, que un any més patrocina La Mútua dels Enginyers juntament amb altres entitats, estarà dedicada al vincle entre l’enginyeria i la mobilitat. L’objectiu és donar a conèixer projectes d’enginyeria adaptats als nous reptes i necessitats que es deriven d’un marc socioeconòmic i tecnològic canviant i en constant evolució.

L’enginyeria estarà definida, en aquesta jornada, per la necessitat d’aportar solucions a la mobilitat centrada en 3 vessants: Infraestructures i Mobilitat, Ciutat i Mobilitat i Entorn Rural i Mobilitat.

[pdf-embedder url=”https://www.elblogdelaingenieria.com/wp-content/uploads/2018/10/iGenium18_Presentaci.pdf”]

Objectius 

Tabla de contenidos

L’INEC persegueix contribuir al progrés i al benestar de la societat i al desenvolupament general de l’enginyeria al servei de la societat catalana; fomentar el prestigi tècnic dels enginyers i vetllar per l’ètica professional, promovent l’entesa i la col·laboració entre totes les branques de l’enginyeria. Aquesta Jornada representa aquest interès.

  • Donar prestigi a la professió d’enginyer com a transformador de ciència en bens materials.
  • Reivindicar el seu rol de creadors de riquesa.
  • Contribuir a donar visibilitat a la professió entre la societat en general.
  • Donar a conèixer els projectes més rellevant de l’any fets per les diferents enginyeries, a les diferents associacions d’enginyers i a la societat en general.
  • Aportar valor a la professió.

Programa

Es partirà d’una sessió inaugural amb la participació de Vicenç Aguilera, president del Circuit Barcelona-Catalunya i Javier Marín, director d’AENA, per continuar amb la presentació, en paral·lel, dels projectes en els àmbits assenyalats: infraestructures, ciutats i entorn rural.

Per consultar la totalitat del programa, feu clic sobre el següent botó d’enllaç: PROGRAMA iGENIUM’18

Inscripció

La inscripció és gratuïta, però cal omplir aquest formulari. Les places estan limitades per rigorós ordre d’inscripció.

iGenium s’adreça als professionals de l’enginyeria, a les empreses, a les consultories, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques. La darrera edició va destacar per l’alt grau de qualitat dels projectes i el nombre d’inscripcions, creixent any darrere any.

A la Mútua dels Enginyers, vetllem sempre per la innovació i per la formació constant, donant recolzament i cobertura a totes les iniciatives i projectes relacionats amb l’enginyeria.

També et pot interessar ...

Plan de ahorro

Plans d’estalvi SIALP. Tot el que has de saber

Els plans d’estalvi a llarg termini són un nou producte o instrument d’estalvi, que es realitza entre el contribuent i l’entitat financera o asseguradora i està dirigit principalment a petits inversors.