Women in STEM

La Mútua dels Enginyers, al costat del talent femení STEM

La Mútua dels Enginyers aposta fermament pel foment de les carreres STEM entre el sector femení. És per això que, tornarà a ser patrocinador d’aquesta segona edició del STEM Women Congress, per a contribuir a ajudar a aconseguir un món igualitari i amb les mateixes oportunitats tant per a homes com per a dones.

Ja sigui per falta de motivació o per uns estereotips de gènere imposats ja des de primària, les noies són una minoria en les carreres universitàries STEM (Científiques, tecnològiques, enginyeries o matemàtiques). La Mútua dels Enginyers vol posar el seu granet de sorra perquè aquesta bretxa de gènere en els estudis universitaris deixi de desembocar en una bretxa de gènere laboral, on només un 8% de dones ocupa llocs de treball especialitzats en les TIC, són dades del Círculo Tecnológico de Cataluña.

Així que, l’entitat tornarà a estar al costat de l’organització del STEM Women Congress (SWC), encara que enguany, donades les circumstàncies del moment, sigui un congrés diferent al de l’any passat, ja que seguint les recomanacions per a garantir la seguretat i la salut de totes les assistents el format del congrés serà híbrid, combinant la presencialitat amb la nova era telemàtica. D’aquesta manera, les assistents tindran dues opcions: seguir les ponències de manera telemàtica des del despatx, oficina o des de la terrassa de casa seva o fer-ho de manera presencial en la UPC Campus Nord (Plaça d’Eusebi Güell, 6 – 08034 Barcelona).

STEM Women Awards 2020

La segona edició del STEM Women Congress se celebrarà el pròxim 12 de novembre a Barcelona i entre les novetats destaquen els STEM Women Awards 2020. Aquests guardons es lliuraran per primera vegada a les millors iniciatives d’empreses privades, fundacions o altres entitats que lluitin per a trencar la bretxa de gènere en els sectors STEM.

En aquest context, aquests premis estan dirigits a empreses, start-ups, fundacions o entitats públiques i tenen com a objectiu posar en valor les bones pràctiques per a motivar el talent STEM Women en les organitzacions. Els candidats hauran de presentar un projecte que hagin impulsat enfocat a captar, mantenir i motivar el talent femení STEM en l’empresa, o que contribueixi a potenciar l’interès per les STEM entre les més joves.

També et pot interessar ...

Més ens val ser RESPONSABLES II

L’assegurança de responsabilitat civil Sabies que un nen està assegurat tot el dia? Totes aquestes assegurances són de responsabilitat civil, però són obligatòries? Les assegurances

assegurança de vida

L’assegurança de vida: una gran desconeguda

Encara que costi fer el pas i realitzar les gestions pertinents, tenir-ho tot ben cobert produeix una sensació de tranquil·litat i d’alleujament. I, tot i que puguem semblar fatalistes hem de ser conscients que, en qualsevol moment, la vida pot donar un tomb tot deixant al seu pas una situació compromesa per als nostres familiars.

INVERTIR DURANT COVID19

Com invertir els teus estalvis en temps de Covid19

La pandèmia ha fet canviar molts aspectes en les nostres vides i, com no podia ser diferent, el sector de les inversions s’ha vist molt afectat. Cada vegada més persones han emprat una política més austera en el que a l’ús dels seus diners es refereix, els consumidors tenen menys tendència a gastar ja que viuen amb por al fet que en la situació que s’està vivint, els seus ingressos puguin disminuir en els pròxims mesos.