Buscar
Foto de Personas creado por 8photo - www.freepik.es

Sabies que les assegurances de vida i de salut són els beneficis socials que més demanen els empleats?

Les empreses tenen cada vegada més clar que implementar plans de previsió social o proporcionar beneficis socials a favor dels seus equips humans és beneficiós per a totes dues parts pels nombrosos avantatges que suposen.

Aquest fet és ja una realitat. Alguns beneficis socials, com les assegurances de vida o de salut, s’han convertit en els productes més demandats i valorats per part dels empleats i empleades. Així ho afirma l’últim Estudi General de Compensació Total de Mercer, el qual analitza les accions i les polítiques del voltant de 500 companyies i de 3.879 càrrecs diversos. L’assegurança de vida s’ha convertit en el benefici social més requerit de 2021, seguit de l’assegurança de salut. Parlant en xifres, el 76,4% dels/les empleats/des enquestats/des ho han sol·licitat per davant de l’Assegurança de Salut, amb un 73,6%. Després d’aquestes posicions se situen l’ajuda per al menjar (70,4%), per al transport (62%) i per a la guarderia (15%).

La importància d’apostar pels beneficis socials a favor del teu equip

Malgrat la crisi sanitària, les empreses tenen una evident preocupació i inquietud sobre com gestionar la retribució amb l’objectiu d’assegurar el talent.

Apostar per programes de previsió social o oferir beneficis socials suposa molts beneficis tant per a les empreses com per als seus empleats i empleades, entre ells enfortir els sentiments de pertinença i fidelitat, demostrar el compromís i la responsabilitat social de l’empresa als seus equips humans, o beneficis fiscals, tal com t’expliquem en una de les nostres últimes publicacions.

Quins beneficis comporten les assegurances de vida?

La pandèmia ha posat en relleu la importància no sols de cuidar-nos, sinó també de cuidar als altres.

Les assegurances de vida han estat un dels productes més demandats pels empleats en els programes de previsió social per diferents raons:

Aporten tranquil·litat a la persona assegurada i al seu entorn.

En cas de defunció, el benestar econòmic dels familiars de la persona assegurada queda garantit.

Proporcionen seguretat econòmica davant deutes.

Protegeixen en cas d’invalidesa.

La Mútua dels Enginyers protegeix la teva empresa i al teu equip

Una assegurança de vida és la millor opció per a fer front el futur amb estabilitat i confiança alhora que protegeixes els teus estimats.

A La Mútua dels Enginyers sabem que protegir i cuidar les persones del teu entorn, incloent-hi els equips humans que conformen la teva empresa, està entre les teves prioritats. Per aquest motiu, dissenyem i oferim els millors productes de previsió social, com la nostra assegurança de vida temporal, que s’adapten a tu i a les teves necessitats.

També et pot interessar ...

Teletrabajo

Teletreball? Sí, però t’has de prevenir

La pandèmia provocada per la Covid-19 ha portat amb ella el teletreball, que ha vingut per a quedar-se. Aquesta modalitat de treball permet la conciliació familiar i augmenta la productivitat. Tot i això, no podem oblidar l’existència de riscos com els accidents domèstics.

intel·ligència artificial

Els 5 millors llibres d’Intel·ligència Artificial

El futur ha arribat i està ple de tecnologia. Cada dia ens trobem amb una sèrie d’eines creades per Intel·ligència Artificial (IA), com els assistents virtuals (l’Alexa, l’OK Google o la Siri), els chatbots o el reconeixement facial, entre altres. Et recomanem una llista de llibres que et resoldran tots els teus dubtes.